Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je třeba pojmenovat problém. Jít k věci......... Hlavní hrdina Modesta, prostě vídává duchy. A ikdyž mu jeho psychiatr tvrdí, že neexistují, existuje však jedna ředitelka jedné "prokleté" školy, která Modestovi prostě věří. Ne, není to horor, je to spíše taková rodinná teenagerovská oddychovka. Někdy divná, někdy trapná, ale kdo chce, ten se bude bavit. CITÁT - Já jsem to říkala! Vidí nás......... Špatné neni zemřít, špatné je jen žít. A dost, teď tahle škola pozná peklo!!!!! V 66 minutě si vychutnejte kamerové záběry, kdy se kamera točí okolo rozmlouvající dvojice - paráda. Tyhle záběry (už se opakuju?) mám rád. Příjemná, romantická duchařská komedie. CITÁT - Ty vole, nevíš co to hulíme?.......... Kamera - Arnou Valls Colomer. ()

Reklama

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Možná je to těma práškamama, co beru proti bolesti, ale vydržel jsem se dívat až do konce;-) Ale pěkně popořadě: Nejdřív jsem se začal dívat jen proto, abych se utvrdil, že tenhle film bude jen obyčejná úsměvná trapárna pro náctileté, jen ne z americké, ale ze španělské produkce. K mému překvapení však začátek předčil má očekávání a já se příjemně bavil. škoda že mi to nevydrželo až do konce, kde úsměvnosti ubývalo na úkor trapnosti. Ale tak hrozné, abych to vypnul, to určitě nebylo;-) ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie. Mám takový druh filmů ráda,kde se duchové minulosti prolínají se současností a nemohou se odpoutat, dokud si nevyříkají staré křivdy,díky kterým zůstávají na tomto světě. Než k tomu dojde, škola zažije peprné chvíle a docela jsou vtipný. Vše se nakonec v dobré obrátí a happy end se dostaví. Líbili se mi herci.Příjemně se mi na film koukalo. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

"Kokain před zkouškou, amfetamin, pervitin, efedrin - všechno. A klidně i další, vím, kde to sehnat"... mám dojem, že nejen tyto návrhy, ale i následující vylepšení sexuální výchovy by slavila úspěch. A dost pravděpodobně to vše pan scénárista sám praktikoval během natáčení. Poměrně zábavný snímek, svižně odsýpá a podařilo se mu vyvarovat slepých míst. Dokonce ani ten konec nebyl tak kýčovitý. Příjemná změna oproti těm sračkám, co nám servíruje Hollywood. Doporučuji na odreagování třeba s rodinou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama