Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to celkem slušná španělská duchařská komedie. Pár dobrých momentů se tu najde, příběh taky není špatný, navíc tu hraje i několik pěkných hereček a ani jsem se u toho nenudil. Pětice mrtvých studentů a jejich záhrobní vtípky – některá děvčata a hlavně učitelé z nich byli na nervy, mělo to i pár dramatických chvilek, prostě taková odpolední oddechovka. Bavil jsem se, takže lepší průměrné ohodnocení je tu určitě na místě!60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Slušná duchařina.....trochu nadpřirozena, trochu rodinné a trochu středoškolské komedie....navíc sympaticky zahrané (Javier Bódalo je řízek) a vlastně i celkově sympaticky působící. Nějaké linky se určitě dali vypustit (např. ta emo-ghost love story, tu si mohli odpustit), ale jako celek velice příjemné. Šel jsem do toho bez očekávání.....nebo spíše, lehce z despektem.....ale určitě příjemné překvapení.....ne pecka, ale fajn biják. ()

Reklama

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

SWITCH WEEK / 5) GHOST GRADUATION Javier Ruiz Caldera mi fakt týmto filmom dokázal zlepšiť náladu. Či už je to horor, komédia alebo fantasy, stálo to za to. Zo začiatku sa to hrá na obyčajnú duchársku komédiu ale už vtedy som vedel že nepôjde len o to. Musím hneď pochváliť výber hudby ktorý vo filme zaznie tak päť krát, takže to využili až príliš veľa krát. Herci dobrý, komediálne to hrá skvelo aj keď pár vtipov bolo mierené skôr na menšie publikum a ten hrejivý pocit naozaj dobrého filmu som v sebe nemal už sakra dlho. A preto môžem v pokoji povedať že film spĺňa všetky svoje potenciály. Film bez pochyby stál za to. HODNOTENIE: 8/10 ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"MOŽNÁ JE TEN KLUK MRTVEJ?" "VIDÍTE? TO JE ONO! KONEČNE POZITIVNÍ MYŠLENÍ!"// Zopár vtipov, niekoľko vtipných scénok, trocha romantiky. Trikov na duchárinu na môj vkus málo, ale aspoň sú fajn. V pohode filmík. Na jedno pozretie s kočkou (alebo v mojom prípade s manželkou) poboku tučná pohodička ;) ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální komedie s několika hláškami, které stojí za to. Pokud nechcete moc přemýšlet a chcete se podívat na teenage komedii v trochu jiném kabátku pak jste správně. Caldera si z toho dělá pořádnou bžundu ale příběh je samozřejmě i nádherně dojemný jako každá správná komedie z tohoto prostředí. Na druhou stranu špeky s mrtvolkami jsou skutečně neskutečně zábavné. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama