Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový film pre celú rodinu, vhodný na sobotne popoludnie, alebo len tak popri práci :) PLUS: nekomerčný film, plný vtipu, z filmu vyžarovala taká pozitívna energia a nálada, páčil sa mi " americko - neamerický" štýl, bez hlúpeho klišé - myslím tým to, že ak by toto natočili amíci, isto by to bolo naivné, nudnejsie a hlúpejšie, španieli proste vedia točiť filmy a sú v tom majstri. Kladne hodnotím kameru a ten filter, ktorý použili, atmosféra školy a celkové prostredie. Veľmi sympatickí herci a výborné herecké výkony. Dokonalá hudba. MINUS: chýbalo trochu akcie, nejaké rozuzlenie... Film si zaslúži krásne 4 *... ()

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Ráda jsem se po té hromadě nových, tuctových, trapných, pubertálních a humorem překypujících komediích (převážně od amerických tvůrců) podívala na komedii, která mě pohladila na duši a vykouzlila úsměv na rtech. Rozhodně si nezaslouží Oscara, nicméně je to film, který svojí nevinností a vtipem dostává ode mně 5*, a to komedie zrovna 2x nemusím :-) ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná duchařská komedie z prostředí španělské školy, kterou „terorizují“ mrtví studenící. Ti se v areálu školy zasekli před dvaceti lety při požáru knihovny, kam byli personálem zavřeni během školního večírku. Škola trpí úbytkem učitelů, kteří duchařské legrácky přestávají pobírat. Ovšem do školy přichází nový učitel, který žije mírně řečeno lehce spoutaný život díky své schopnosti mrtvé lidi natvrdo vidět. Je zde naděje, že toto jeho břemeno může škole v čele se sympatickou ředitelkou pomoci. Hrdiny snímku čeká ještě jedna překážka a to „odstranit“ předsedu sdružení rodičů, který si dělá nároky na ředitelské křeslo. Snímek disponuje kvalitní a hlavně uvěřitelnými herci, perfektně vystavěným příběhem, spoustou dobrého humoru a optimální stopáží. V minusových bodech, bych viděl hlavně několik scén, které zavání „tupostí“ některých amerických komedií. Ve výsledném dojmu se však jedná o pohodovou zábavu, kterou hodnotím poctivými čtyřmi hvězdami. ()

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Najskôr som od tohto filmu nečakala niečo špeciálne. Ale keď skončil, tak som ho hneď odporučila aj iným ľuďom. Páči sa mi scénar, sympatickí herci a celkový film. Fakt odporúčam si pozrieť. Možno si budete zo začiatku myslieť ako ja, že ak to natočilo Španielsko a nie USA alebo VB (ktorí majú pre mňa kvalitnejšie filmy niektoré), že to nebude dobré, ale zdanie môže klamať. A zišlo yb sa celkové hodnotenie filmu zdvihnúť :) pre mňa 80% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi milý a vtipný příběh o tom, že pokud vidíme víc a dál než ostatní, neznamená to, že jsme blázni. Krásná ukázka toho, že lidé se vyvíjejí tak nějak pořád stejně, jen se mění výrazové prostředky a možnosti jak to dát světu najevo. V celém filmu nechybí romantika, humor, trochu mistična a poučení. Velmi zdařilý snímek pro celou rodinu. Za mne 4 hvězdičky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama