Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci Brad a Lisa Carpenterovi spolu se dvěma rodinnými přáteli, Willem a Vanessou vyrážejí na každoroční rodinný sraz. Po dlouhé cestě autem vyhledají místo k táboření. Tam je však čeká šestice maskovaných můžů, která je bez důvodu napadá a psychicky týrá. (cezero)

Recenze (4)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co milujou grindhousový fláky v jejich nejšpinavější podobě, nemusela by to být úplná ztráta času. If a Tree Falls je amatérský exploiter točený na kolenou s kamarády, v podstatě úplně bez děje a bez odůvodnění, proč se tak děje. Film sleduje pouze bandu maskovaných/nemaskovaných šílenců, která se baví tim, že v lesích nahání, mučí a zabíjí náhodné pocestné. Nemá to vlastně ani hlavní hrdinku, všechny postavy jsou jen řadové oběti. Trocha násilí, srandovního gore, ale hlavně (naštěstí krátkýho) psychickýho teroru, kterýmu je vystaven i divák. Proč? Protože i přes ty dlouhý záběry a neustálou depresi je to pořád nuda. Závěrečný sekyrkový nářez ale kupodivu ušel, to né že né. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Natočeno krásně (myslím tím ostře a ve full HD), ovšem jinak se jedná o nepovedenou vyvražovačku, kterých je na světě tři prdele. Rozhodně jsou lepší k sehnání. Pokuď by měl někdo přesto zájem vidět tento film, tak mám pocit, že na uložto.cz jej najdete :-) 0% ()

Reklama

Reklama