Reklama

Reklama

Amy Ketteringová byla před časem přepadena na podzemním parkovišti a znásilněna. Z brutálního zážitku se dosud nevzamapatovala. I když navštěvuje psychoterapii, chodí na taekwondo a učí se střílet, nedokáže se úplně začlenit do normálního života. Rozdělilo ji to i s manželem, rozvedli se, a David Kettering chce požádat, aby malou dceru Emily svěřili do péče jemu. A pak je Emily najednou unesena. Únosce kontaktuje Amy a řekne jí, že život své dcery zachrání, pokud zabije v nemocnici, kde pracuje jako zdravotní sestra, muže, který tu leží pod policejním dohledem. Ten Amy řekne, že je investigativní novinář, který odhalil černý obchod s očkovací látkou - vzápětí je zastřelen, a Amy zjišťuje, že se stala nedobrovolnou účastnicí špinavého zločinu, na kterém se podílí i zkorumpovaná policie, a že o život jde nejen její dceří, ale i jí. Je však rozhodnuta zachránit Emily, ať to stojí co to stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to sledoval jen po očku, ale i tak si dovolím hodnotit. Film ve svém žánru nevnáší žádné nové prvky či originalitu, snad jen v tom, že je zde matka bojové zdatná, jinak jde o průměrnou klasickou "pohřešovačku" kde matka na vlastní pěst hledá dceru. Průběh je tradiční a konec také, moc víc zde nehledejte. Hodnocení: 54/100. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Příběh nabízí průměrný zážitek, ale větší pocity srážely chyby nebo spíš neuvěřitelné souhry náhod. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama