Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

American Mary byl pro mě dlouho odkládaným filmem. A zrovna dnes nastal ten den kdy jsem si řekl, že dneska by to šlo. Z výsledku nejsem zklamanej, ale ani vyloženě nadšenej. Věděl jsem, že nepůjde o žádnej gore fest i přesto jsem čekal po gore stránce trochu víc. Tenhle film je spíš o psychologii než o krvi. Což je ve výsledku škoda. Já bych totiž bral psycho-jatka všemi deseti. Tohle je pouze zlatej střed. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Vraťte mi ty minuty života. Řekl jsem si, že se kouknu na horrory s ratingem 55-75% zde na CSFD a zatím nestačím zírat, jak jsou tyto hodnocení zcestná? Nápad možno originální, ale horror? Já se chci u hororu bát, ne se nudit. I když možná že tvůrci chtějí, abych se bál toho, že to nikdy neskončí :-/ Za těch 100 minut se tam krom dost nechutných věcích nic nestalo + reálnost je někde v jiné galaxii, když už aspoň ta by to mohla táhnout. Mé hodnocení je dost podražené tím, že od hororu chci napětí, strach, lekačky a né nechutnost.--->0% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval. Seznamte se s Mary. Velmi talentovaná studentka toužící stát se chirurgem má lehké finanční problémy a jelikož je to tak trochu výstavní kus rozhodne se pro lehké přivydělání si ve strip clubu. Práci shodou náhod dostane nakonec úplně jinou a jí osobně i bližší. Prachů je najednou dost a vše je fajn. Až do oné noci kdy zjistí, že chirurgové nejsou tak úplně košer. A pak přijde nádherná pomsta. No nebudu říkat co všechno dacanovi provede ale byla krutopřísná. Zároveň projde lehkou duševní proměnou a stane se z ní kočka co má pestrej seznam pacientů kteří chtějí docela zajímavé operace. Tohle není horor v tom pravém slova smyslu. Film se drží docela zpátky co se týče brutality, ale to mi bylo fuk protože hlavní hrdinka je dokonale emočně chladná a vedlejší postavy taky nemaj chybu. Taková sbírka zajímavých individuí v čele s lidskou panenkou a bezkonkurenční Beatrise to se jen tak nevidí. A kolohnát se šéfem taky neměli chybu. Pokud máte rádi film se sexy emočně dočasně vypnutou dívkou která umí vytvořit super trupáčka jděte do toho. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Toto byl skutečně příslib. Jenže gore scény, na které jsem se velice těšil, zde prakticky nebyly a děj taky nic moc. Jedna scéna byla dobrá a to, když chtěl postarší profesor znásilnit studentku Mary. Ten si důsledky svého arogantního chování fakt zasloužil. A Mary? Ta prostě dělala to, co uměla nejlíp a ještě za slušné prachy. Jenže pro můj zážitek toho ona společně s tvůrci neudělala dost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sestry Soské, které si tu zahrály i roli dvojčat (které k sobě měly opravdu hodně blízko a opravdu zvláštním způsobem) se sice snažily vnést svůj rukopis do hororového žánru, ale moc se jim to nepovedlo. Když se zamyslím jako laik, který by toho moc zatím neviděl, byl bych uchvácen jejich na první pohled „perverzní“ myšlenkou, kterou se nám děj snaží až přespříliš vnutit, ale jelikož jsem už něco viděl, tak tohle je pro mne někde napůl cesty mezi skoro odpadem a hodně průměrným filmem. Skoro nic z jejich vizí není dotaženo dokonce, žádné nechutnosti (snad kromě jednoho-dvou záběrů) neuvidíme – všechno důležité se děje mimo obraz kamery a kdyby se využil potenciál, který scénář bezesporu měl, tak z toho mohla být docela zajímavá podívaná. Katharine Isabelle už má za ty roky dost zkušeností, takže role pomstychtivé Mary, které své vysněné řemeslo provádí dosti divným a obyčejným člověkem dost nepochopeným způsobem zvládla v pohodě. Divným, ale proč ne. Nadání by holka měla, ale chybí praxe (to znají snad všichni lidi – z různých řemesel), tak proč nevyužít nabídnutou šanci. Taky byla hlavní tahounkou filmu, jenže když zbytek neladí, je to lidově řečeno v p… ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Trvalo dvě hodiny, než maskéři aplikovali Tristan Risk její make-up. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama