Reklama

Reklama

Synchronicity

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Když fyzik Jim Beale (Chad McKnight) postaví stroj, kterým lze složit časoprostor, z budoucnosti se v něm objeví vzácný druh květiny. Jim musí najít identickou odrůdu květiny v současnosti a dokázat tak, že jeho stroj funguje. Jim ale brzy zjistí, že květina je v rukou tajemné dívky (Brianne Davis), která ho svádí k tomu, aby odhalil svá tajemství. Je přesvědčen, že se stal obětí "femme fatale", jež se snaží ukrást jeho vynález. Proto se Jim vydá na cestu zpět v čase, aby zastavil její podvodný trik, než se uděje v přítomnosti. Ale jakmile se jednou ocitne v minulosti, odhaluje překvapivou pravdu o stroji, dívce i své vlastní realitě... (mac000)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Chytrých sci-fi je celkem málo a zdá se, že snímek "Synchronicity" jejich řady nerozšířil. Není to špatné, ale je to takové ohrané. Cestování osob v čase, kdy se něco děje a my zjišťujeme, že za tím stojí osoba, kterou sledujeme, opravdu není nic nového a tenhle snímek bohužel nemá sílu v to, že by se směrem ke konci zlepšoval. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ako fanda Blade Runnera som sa nechal naivne nalákať, len aby som dostal lacný papundeklový opruz, ktorý by sa chcel tváriť strašne múdro a vmiesť divákovi do ksichtu ako veľmi je pred ním.. a pred ostatnými.. no wáu! V úvodných titulkov mali ešte upozorniť, aby sme si pre istotu nasadili plienky. Neveril som tomu ani ň, podobná trapárna ako kedysi Primer. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Celá ta retro stylizace do 80. let jak hudebně, tak obrazově je naprosto super. Dunící synťáky, použité kulisy a všudypřítomný mlžný opar věrohodně evokují klasická 80's sci-fi (každého asi jako první napadne Blade Runner) a je teda nakonec škoda, že dějově je to vlastně docela nezáživné a hlavně nepřesvědčivě zahrané. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, naprosto skvělý soundtrack, zajímavé ústřední postavy, na svůj znatelně malý rozpočet snaživý a povedený vizuál a ani ten příběh není špatný, jen není úplně dotažený a má klišé poselství o tom, jak láska vše překoná a je silnější než věda. Na jedno zhlédnutí to není špatné, docela to ujde a stojí za to to vidět, ale i přes všechny klady je to jenom dost průměrná sci-fi, která nic výraznějšího v člověku nezanechá a taky v ní dost chybí nějaký výraznější herecký výkon... Slabé 3* ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Synchronicita aneb setkání dvou událostí v čase, existujících paralelně vedle sebe, aniž by spolu souvisely. Tak se i může jevit prolínání dvou žánrových rovin filmu. Sci-fi, která má nádech love story a love story zahalená do kabátu sci-fi. Ale v podstatě film není ani jedno ani druhé. Řada dějových událostí není vysvětlena, doteď nevím, co vlastně měl konec filmu znamenat. Asi je to moje chyba... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama