Reklama

Reklama

Loupež poslepu

(festivalový název)
  • Velká Británie Pitch Black Heist
Krátkometrážní / Drama / Krimi
Velká Británie, 2011, 14 min

Obsahy(1)

Liam (Liam Cunningham) a Michael (Michael Fassbender) jsou profesionální kasaři, kteří se sejdou při celkem jednoduché zakázce, musí dostat z kancelářského trezoru jeho obsah. Háček je v tom, že mohou lehce aktivovat alarm, který je donutí spustit Pitch Black Heist, neboli loupež naslepo. (R´Hell)

Recenze (7)

irri 

všechny recenze uživatele

S mojí mizernou angličtinou jsem "trošičku" nepochytila nějaké dialogy, ale jako celek mi to přišlo vtipné. A konec mě teda překvapil. Jsem asi naivní, ale takovej hnusnej podraz jsem od malého Míši nečekala. Ale s tím Majklem ať si jdou utřít zadek. Tohle je prostě Michael (anebo úchylnější verze malý Míša :-) ) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pripomína mi to niektoré študentské filmy. Skôr než hľadať ten vlastný tu John Maclean zatiaľ len imituje štýl iných autorov (Jarmusch, Tarantino, McDonagh...). Bohužiaľ ale okrem hercov, ktorí si to užívajú už nič viac neponúka. 40% Video tu. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ve tmě mnohem lépe vyniknou dialogy, a dokonce jsem i čekal trochou jinou pointu, než s jakou se nakonec tvůrci vytasili... Kratší to ale asi klidně bejt mohlo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

S výše uvedeným obsahem to koresponduje cca půlminuty na začátku a konci; to mezi je vyplněné Michaelem a Liamem na pivu a kulci. A chápu sice, že si to užili, ale nechápu proč je při tom natáčet. Lepší si na to pivko a kulec rovnou zajít. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

popis filmu zní celkem zajímavě, ale nakonec se z toho vyklube jen jakýsi zlodějsko-hospodský paskvil se závěrem, ve kterém marně hledám nějaký hlubší smysl.. slabé 3* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film získal BAFTA Film Award pro nejlepší krátkometrážní film. (R´Hell)

Související novinky

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Reklama

Reklama