Reklama

Reklama

Pat a Mat: Data

  • Norsko To gode naboer - Data
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Česko / Norsko, 2004, 4 min

Recenze (16)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Norští tvůrci se inspirovali socialistickým večerníčkem. Sice příliš netrefili původní podobu, i tzv. načasování jim krapet ulítlo, chvíli to totiž trochu drhne a jeden by to snad i vypnul, ale pointa mě docela pobavila. Chápu, že tu mnohým myslivcům šlápli na kuří oko, zesměšnili jejich ikony. Běda, jak někdo bude parodovat naše hrdiny! Nikdo už ale neocení, jak ten Nor zcela dokonale podchytil způsoby a styl, kterým ten večerníček dělali kdysi Čechoslováci.Jakémusi kaposlavovi, který tomu dal odpad, bych rád vyřídil, že film To gode naboer - Data není pro děti, není to žádný norský večerníček. (Ježiš, to je vůl... prej pro děti. Ho ho ho.) Stejně jako reakce jistého BreHas26, který pod vlivem těchto 4 minut poznal, že svět se řítí do prdele. Tak doufám, že ještě neviděl film 2012 - to by ho muselo roztrhat na kusy. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Snažila jsem se na tomhle krátkém filmu najít pozitiva o kterých Segre píše, ale ... já nevím ... vážně mě to nenadchlo, takové "suché", bez vtipu, bez myšlenky a ten konec ... no to snad ne! Jinak nad tím ale stále přemýšlím, nad tím co jsem viděla ... jestli to nenatočili pro děti, ale jako jakýsi manifest toho co s mladými lidmi dělá vysedávání u počítače a her s násilnickou tématikou, že to pak dopadne jak jsme viděli ...? Pak to myšlenku má a jestli mám pravdu, zvyšuju na dvě hvězdičky ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Túto nórsku prerábku nechápem, bola otrasná, nevkusná. Pri konci som si pomyslel, že to zrejme videl aj Breivik a nepochopil to, ono to niekedy pri bláznoch takto chodí, od hier až k realite, no tento film je des. ()

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je akože pre deti? Tom a Knut je pekna sračka. Ak toto púšťaju detom tak sa môžeme tešiť na pekne zvrátenu generáciu. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že pointa mě napadla už v půlce filmečku, ale stejně jsem se na závěr musel nechutně smát :-D. Možná právě díky postavičkám, které tomu dodaly ten punc nepatřičnosti. I když na druhou stranu, příběh mohl vzniknout i s jakýmikoliv jinými fiktivními postavami...ovšem vidět zrovna tyhle dva takhle skončit... :-D ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Je to slušné , no na českú klasiku to proste nemá. Nabudúce by som radšej použil miesto normálnej animácie radšej tu klasickú stop-motion. A hlavne by som pozmenil koniec ,ktorý tento kraťas úpne zruinoval.Takto ale iba 40% ()

BreHas26 odpad!

všechny recenze uživatele

To by se spíš mělo jmenovat: "A je to v prdeli!"... Zbožňuji Pata a Mata, ale tohle, je buď vážně hodně blbej vtip, nebo je to výsledek 3 minutové těžké tlačící práce sedícího Nora na záchodě, nebo je to možná jenom výsledek debility a pokus o to nasrat české fanoušky Pata a Mata. Já beru možnost, že svět jde už hodně rychle do prdele... ()

TheHofi odpad!

všechny recenze uživatele

Zneuctění Československého díla jako pardon, ale tohle je tak debilní, že to nejde. Špatné animace a ten konec,to je hrozný. ()

Cheeker odpad!

všechny recenze uživatele

Tento text je nevhodný pro děti a mladistvé stejně jako tato ku*evská ko*otina. Teď už chápu, proč jsou dnešní děcka tak vypatlaný. Je úplně jasný, na co Breivik po večerech koukal. ()

sikky 

všechny recenze uživatele

Oproti českým večerníčkům tomu chybí vtipné momenty, pobaví až pointa a to mi přijde na téměř čtyřminutový snímek docela málo ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele

Ako malý som tento diel sledoval, no nepochopil som pointu, rovnako ako u https://www.csfd.cz/film/69266-tom-a-jerry/69062-blues-smutne-kocky. Väčšina by čakala, že poviem, že ide o najhorší diel seriálu, no toto nemá zo seriálom nič spoločné. Toto je samostatný krátkomentážny film, ktorý je buď výsledok debility o to nasrať Čechov a Slovákov alebo je to práca Nórov, ktorí sa na nudili na záchode. Pointa však bola dosť zaujímavá preto dávam 50%. No ten hrozný koniec si mohli odpustiť. ()

Reklama

Reklama