Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozhodla se aplikovat vědecké principy na svůj dosavadní milostný život. Nevyvíjí se totiž tak, jak si ho naplánovala... Důkaz lásky je romantická komedie o okouzlující, ale neurotické studentce Harvardu Samanthě. Která je znechucena tím, že její životní plány se nevyvíjejí, tak jak si naplánovala.  Frustrovaná nepředvídatelností života se rozhodne aplikovat vědecké principy na svůj dosavadní milostný život. Samantha se vydá na cestu plnou divokých dobrodružství a nečekaných zážitků. Cesta jí nakonec dovede k pochopení, že nic není předem dáno, že důležitější než místo, kde zakotvíme, je cesta po které se vydáme a kam dojdeme, necháme osudu... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi tak trochu načechral design, protože mi z něho vlasy na hlavě stály hrůzou. Přemýšlel jsem, o čem to tak je. Došel jsem k závěru, že úplně o ničem. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, i když musím říct, že ta, podle mě vedlejší, zápletka s tím lékem byla úplně stupidní a připomínala takové ty dětské špionské filmy, tak film nemůžu úplně strhat. A to kvůli té, podle mě hlavní, zápletce, která je docela ze života. Přesně jsem to totiž zažil :-D Přesně tyhle věty ex pronášela. Že si není jistá, jestli k sobě patříme a že si to potřebuje ujasnit. Já jsem s ní taky přerušil komunikaci jako ve filmu. Po čase přišla, že už si je jistá. Já na to, že když mě měla potřebu testovat, tak že už nemám zájem. Ale stejně jsem ji odpustil a dali jsme se dohromady. Akorát teda my jsme se zas po 3 měsících rozešli už asi definitivně. Hold happy-endy jsou jen ve filmech... :-D ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama