Reklama

Reklama

Unicorn City

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá nízkorozpočtová romantická komedie pro všechny příznivce Dračího doupěte a LARPů. Zarytý fanoušek her na hrdiny Voss (Devin McGinn) je nespokojený s potměšilým "pánem jeskyně" Shadowshawkem (Jon Gries) a rozhodne se s přítelkyní Marshou (Jaclyn Hales) založit vlastní herní klan. Zároveň s tím chce dokázat svému potenciálnímu zaměstnavateli svoje vůdčí schopnosti a proto uspořádá v kopcích za městem tábor "Unicorn City", utopické místo pro nadšené hráče, kteří mohou v kostýmech prožít svá dobrodružství na vlastní kůži. Netrvá dlouho a objevuje se nekalá konkurence. (hrafnain)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hrafnain 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tenhle film tak nějak asi náhodně[?] na rlslog, epickej trailer zaujal, pána jeskyně jsem taky zkoušel, tak proč ne. Začalo to jako levná fanfiction, ale vtáhlo mě to tak, že jsem tam byl s nima, a fandil jak o život. A je vidět, že všichni, kdo se na tom podíleli si užívali, a tak to má být! :D Rád bych byl při tom ; Nedoceněný klenot! Časem zraje jako víno+ ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na plnou palbu to objektivně není, ale když do toho subjektivně pošlu srdíčko, tak potom už jo. Jedná se o skvělou komedii, s několika fakt excelentními, skoro až groteskními, scénami, kdy se člověk řehní, přičemž naprostou většinu stopáže má potutelný úsměv na tváři. Pro kohokoliv, kdo přičuchl k Dračímu doupěti a podobným věcem naprostá povinnost! 95% ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem si řikál, kýho šlaka, postupně sem se začal uculovat a pak srdečně smát. Vynikající parodie na RPG hráče. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama