Reklama

Reklama

I am

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Dobrodružný
Česko, 2012, 14 min

Režie:

Marek Vohryzka

Recenze (11)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad, nápadité provedení... Něco mezi Kukym a Stalkerem, s naprosto úžasnou atmosférou a technickou stránkou. Marek Vohryzka umí!! ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Kuky, Úprchlík, Útěk do divočiny a přírodopisný dokument v jednom, ale hlavně to je krátké, slušné kameramanské cvičení. Nejvíce mne překvapila skutečnost, že lidé se dnes stávají bezdomovci ihned po maturitě a bez rozdílu pohlaví. I kdyby to byl jen nápad pro hravý filmeček, o něčem to vypovídá. Máme tu důsledek ekonomické krize nebo důsledek reklamou ovlivněného myšlení a stylu života - Nevaž se, odvaž se? Záchrana zmoklého zmrzlého medvídka je jistě ušlechtilý čin, kam se ale poděl šetrný a uvědomělý vztah k přírodě, o jehož absenci svědčí bezmyšlenkovité odhození prázdné plechovky od nápoje jen tak za záda. Zůstává tedy jen sebeúčelová hříčka, nikoliv následování hodný příklad, ale snaha se cení. ()

Reklama

Ozo 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas se mi moc líbí. Výborně zvolená hudba dokresluje Méďovi trampoty. Nádherné záběry lesa se střídají s těmi dramatickými při kontaktu s "pány tvorstva" a chudák Méďa za chvíli neví, kde mu hlava stojí. A ten závěr je vážně milej. Pecka. K vidění zde. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jako kamerové cvičení pro F.A.Brabce je to jen přímočará snaha na zviditelnění, ale nutno ocenit nápad s hororem (přesněji řečeno "Cestou") optikou plyšového medvěda. Sice příliš dlouho trvá, než se koncept materializuje z nicneříkajících záběrů české krajiny, ale přesto by teoreticky mohl značit více než jen řemeslný talent na straně tvůrců. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Medvidkova variace na "The Road". Fantasticky nasnimany vizual nadherne prirody, pohlcujici atmosfera a chytlava story (finale me rozsekalo). Pouziti cizi hudby sice nevzbuzuje moc velky (resp. zadny) umelecky respekt, ale alespon maji tvurci dobry vkus a funguje to vyborne. Ze vsech CZ amaterskych/studentskych/DIY/indie/whatever pokusu na ktere jsem zde na csfd narazil je tohle absolutne nejlepsi! 9/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně s brýlemi je v jejich odrazu jasně vidět pohybující se postava. (juta)

Reklama

Reklama