Reklama

Reklama

I am

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Dobrodružný
Česko, 2012, 14 min

Režie:

Marek Vohryzka

Recenze (11)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý nápad, nápadité provedení... Něco mezi Kukym a Stalkerem, s naprosto úžasnou atmosférou a technickou stránkou. Marek Vohryzka umí!! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Medvidkova variace na "The Road". Fantasticky nasnimany vizual nadherne prirody, pohlcujici atmosfera a chytlava story (finale me rozsekalo). Pouziti cizi hudby sice nevzbuzuje moc velky (resp. zadny) umelecky respekt, ale alespon maji tvurci dobry vkus a funguje to vyborne. Ze vsech CZ amaterskych/studentskych/DIY/indie/whatever pokusu na ktere jsem zde na csfd narazil je tohle absolutne nejlepsi! 9/10 ()

Reklama

Ozo 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas se mi moc líbí. Výborně zvolená hudba dokresluje Méďovi trampoty. Nádherné záběry lesa se střídají s těmi dramatickými při kontaktu s "pány tvorstva" a chudák Méďa za chvíli neví, kde mu hlava stojí. A ten závěr je vážně milej. Pecka. K vidění zde. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jako kamerové cvičení pro F.A.Brabce je to jen přímočará snaha na zviditelnění, ale nutno ocenit nápad s hororem (přesněji řečeno "Cestou") optikou plyšového medvěda. Sice příliš dlouho trvá, než se koncept materializuje z nicneříkajících záběrů české krajiny, ale přesto by teoreticky mohl značit více než jen řemeslný talent na straně tvůrců. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Kuky, Úprchlík, Útěk do divočiny a přírodopisný dokument v jednom, ale hlavně to je krátké, slušné kameramanské cvičení. Nejvíce mne překvapila skutečnost, že lidé se dnes stávají bezdomovci ihned po maturitě a bez rozdílu pohlaví. I kdyby to byl jen nápad pro hravý filmeček, o něčem to vypovídá. Máme tu důsledek ekonomické krize nebo důsledek reklamou ovlivněného myšlení a stylu života - Nevaž se, odvaž se? Záchrana zmoklého zmrzlého medvídka je jistě ušlechtilý čin, kam se ale poděl šetrný a uvědomělý vztah k přírodě, o jehož absenci svědčí bezmyšlenkovité odhození prázdné plechovky od nápoje jen tak za záda. Zůstává tedy jen sebeúčelová hříčka, nikoliv následování hodný příklad, ale snaha se cení. ()

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně s brýlemi je v jejich odrazu jasně vidět pohybující se postava. (juta)

Reklama

Reklama