Reklama

Reklama

Aleš Brichta: 50 Tesla Arena: Live

všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam jedinečného koncertu rockera Aleše Brichty přináší jeho 40 hitů LIVE! S kapelou ABBand za zády a v premiéře s bubeníkem Klaudou Kryšpínem odzpíval zpěvák vše podstatné z jednotlivých etap své kariéry - Arakain, sólo, ABBand. Nechyběli ani hosté - HATTRICK a především ZEMĚTŘESENÍ a také Petr Janda a Kamil Střihavka. Skvěle vyšla 11-ti písňová medley sólových hitů a také "schelingerovský" blok se Zemětřesením. Více než dvě hodiny trvající jízda od Metalománie po Deratizera. Skvělou atmosféru bilančního koncertu Aleše Brichty se podařilo zachytit na kvalitním záznamu.

Tracklist DVD: 1. Metalománie
2. Archanděl
3. Poslední legionář
4. Peklo už čeká
5. Barák na vodstřel
6. Díky za každej den
7. Anděl posledního soudu
8. Nevěřím
9. Hledač pokladů
10. Medley (Než přijde ráno; Ráno ve dveřích Armády spásy; Andílek; V uniformě lokaje; Tulák po hvězdách; Lidi jsou lidi; American Bull; Zemřít je nepovinný; Nemám; Budeme rejdit; Výlet do bájí)
11. Princess
12. Drums solo
13. Cizinec ve vlastní zemi
14. Hvězda na vrbě
15. Dívka s perlami ve vlasech
16. Co dělá indián
17. Kartágo
18. Nám se líbí
19. Už musím ven
20. Ať můžeme být hrdí
21. Nechte vlajky vlát
22. Deratizer
23. Vůně ženy
24. Není nutný plakat
25. Ztráty a nálezy
26. Když po tobě jdou
27. Co dělá klaun
28. Půl století
29. Pasážová revolta (Popron)

(více)

Recenze (7)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert: hit střídá hit, spád skoro nepolevuje (snad jen při sóle na bicí, ale na ty už prostě začínám být alergický), hosté jsou dobře vybraní (i když Kamil se moc nepředvedl) a ty více jak dvě hodiny utečou jako voda. Obraz je skvělý a pětikanálová zvuková DTS stopa vám udělá koncertní halu i z obýváku. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený koncert, ve kterém zazněly snad všechny Brichtovo písně a nasazení, které bylo záviděníhodné.Jediné, co mi malinko vadilo, byla absence pohybu na jevišti, ale to zase nebylo až tak důležité. Zážitek. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Na koncertě jsem byl. A dlouho jsem nezažil takovou sílu a energii co se valila z pódia. Bezmála tříhodinová show, kde se předvedli téměř všichni co s Alešem Brichtou spolupracovali při jeho sólové dráze. Pro mě výborný koncert. Myslím, že i pro lidi, kteří téhle hudbě moc nefandí by to byl taky zážitek. Ale pro fanouška Aleše Brichty povinnost. A já jsem moc rád, že jsem tam mohl při tom natáčení DVD být. Výborná záležitost. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Moc povedený koncert. Aleš už sice nevyřvává vejšky jako v raných 90. letech, ale ukazuje se tady jako člověk, který se může pochlubit neuvěřitelně rozmanitou a kvalitní tvorbou, aniž by výrazně sahal do šuplíku jménem Arakain. Je to vlastně zpěvák a textař úspěšný hned na 3 kariérních kolejích. Arakain, sólová tvorba a projekty (Zemětřesení, Hattrick...). ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Tak tahle více než dvouhodinová podívaná uteče, že nestačíte ani mrknout a chtěli byste ještě. Tohle je famózní koncertní průřez Alešovým repertoárem od Arakainu přes Zemětřesení, Hattrick, až po sólovou dráhu. Pro fanoušky Aleše naprostá povinnost vlastnit tuhle placku. A pro ostatní je to úžasná možnost seznámit se s rockovou (místy metalovou) legendou české hudební scény. Bez váhání plný počet bodů :-) ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb a autoři DVD 1. Metalománie (Aleš Brichta/Aleš Brichta) 2. Archanděl (Miloš Knopp/Aleš Brichta) 3. Poslední legionář (Petr „Blackie“ Hošek/Aleš Brichta) 4. Peklo už čeká (Petr Buneš/Aleš Brichta) 5. Barák na vodstřel (Anna Adamis, Gabor Presser/Aleš Brichta) 6. Díky za každej den (Pavel Kučeka/Aleš Brichta) 7. Anděl posledního soudu (Miroslav Mach/Aleš Brichta) 8. Nevěřím (Jiří Urban/Aleš Brichta) 9. Hledač pokladů (Petr Roškaňuk/Aleš Brichta) 10. Medley (Než přijde ráno; Ráno ve dveřích Armády spásy; Andílek; V uniformě lokaje; Tulák po hvězdách; Lidi jsou lidi; American Bull; Zemřít je nepovinný; Nemám; Budeme rejdit; Výlet do bájí) (Aleš Brichta, Miroslav Mach, Ota Petřina, Miloš Knopp, Karel Adam, Robert Edgar Broughton/Aleš Brichta) 11. Princess (Jiří Urban/Aleš Brichta) 12. Drums solo (Lukáš Pavlík) 13. Cizinec ve vlastní zemi (Zdeněk Vlč/Aleš Brichta) 14. Hvězda na vrbě (Karel Mareš/Jiří Štaidl) 15. Dívka s perlami ve vlasech (Gabor Presser/Aaleš Brichta) 16. Co dělá indián (Jiří Schelinger/František Ringo Čech) 17. Kartágo (Jiří Schelinger/František Ringo Čech) 18. Nám se líbí (Jiří Stárek, Jiří Schelinger/František Ringo Čech) 19. Už musím ven (Ota Hereš, Petr Buneš/Petr Buneš) 20. Ať můžeme být hrdí (Ota Hereš, Petr Buneš/Aleš Brichta) 21. Nechte vlajky vlát (Ota Hereš, Petr "Kuna" Buneš/Aleš Brichta) 22. Deratizer (Lukáš Pavlík/Aleš Brichta) 23. Vůně ženy (Petr Hošek/Aleš Brichta) 24. Není nutný plakat (Robin Davídek/Aleš Brichta) 25. Ztráty a nálezy (Marek Podskalský/Aleš Brichta) 26. Když po tobě jdou (zpěv Kamil Střihavka) (Aleš Brichta/Aleš Brichta) 27. Co dělá klaun (zpěv Petr Janda) (Petr Janda/Aleš Brichta) 28. Půl století (Jiří Urban/Aleš Brichta) 29. Pasážová revolta (Karel Kryl/Karel Kryl) ()

Reklama

Reklama