Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnula, samotný film je tak na 3-4*, sice je vlastně o ničem dějově - prostě to všechno spěje k tomu jednomu a každému je to po prvních 3 minutách jasné - ale to zpracování, některé ty myšlenky tam...a no hlavně spousta úsměvných scén (korek, zkontrolování těla po pádu...), výborní herci (tuhle malou slečnu: Maggie Elizabeth Jones, už jsme mohli vidět v We bought a Zoo a vypadá to, že se klube vcelku dobrá herečka, ale na to si ještě musíme počkat, až dostane pořádnou šanci zazářit) a hlavně úplně nejvíc sexy Dylan to zvedly na 5*. Holt opět rozhoduje mé hormony poblázněné sentimentální já, které z toho filmu bylo úplně hotové a štěstím a hihňáním si cvrnklo do kalhotek:P A teď mě suďte. Jinak nejlepší song na závěr. scéna: čučí na kondom na komodě...."No, because you've not that guy. You're not that guy who walks around with a condom in his wallet. You're not." pak si ho vezme, "Sweet." a pak se vrátí a zase ho tam položí. "I've actually seen all movies." ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já doufala, že na konci se nám dostane vysvětlení, že oba hlavní protagonisté si jedou těžce v drogách a proto mluví jako filozofující primitivové, no, na drogách. Hloupé, i na teenagery, dětinské postavy, které jen říkají nějaký věty, jenom prázdný slova. Na konci mi z toho vylezl film: Bla bla, screw it, bla, hezká písnička, bla bla bla, screw it, bla, titulky. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Projížděl jsem si mnou hodnocené filmy podobného ražení a přemýšlel, zda-li jsem vůbec někdy viděl lepší teen romanci. Došel jsem k závěru, že zřejmě ne (leda bych do této kategorie počítal Titanic, což nepočítám). Ano, tohle je pravděpodobně nejlepší středoškolská romantika, kterou jsem kdy viděl. Paradoxně se to stalo v době, kdy už je to nějaký ten pátek, co do téhle věkové skupiny nepatřím. Řekl bych, že výjimečnost tohoto filmu spočívá především v tom, jak se mu povedlo skloubit realitu a romantiku. The First Time je totiž v mnoha ohledech ohromně pravdivý a cynicky trefný, i přesto si však dokáže zachovat jistou žánrovou naivitu, která zde funguje jako málokde, protože chemie mezi ústřední dvojicí je mimořádná. Když jsem se po shlédnutí filmu dočetl, že Britt Robertson a Dylan O'Brien se během natáčení filmu dali skutečně dohromady, tak mě to vůbec nepřekvapilo, protože ta tenze mezi nimi byla z filmu cítit už od první scény v uličce. Když ke všem ostatním superlativům připočtu nevtíravý humor a dobře zvolenou hudbu, vychází mi z toho velmi inteligentní a precizně natočená romantická komedie. A takových moc není ani s dospělými postavami. ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama