Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Takovej film ani ryba ani rak. Rozhodně to neni ani komedie, ani drama a k romantice to má taky docela daleko. Přirovnal bych to k teenage verzi "Before Sunrise". Sćenář je celkem klišovitý a předvídatelný (přiblblí kamarádi, přítel idiot, kondom na poličce..), většinu už jsem navíc viděl jinde a líp. Co je ovšem úplně do očí bijící je casting. Jak může někdo věřit svalnatýmu dvacetiletýmu klukovi s obličejem jak z Armani katalogu že je školní loser co nikdy neměl sex a jeho jediní dva přátelé jsou tlustej černoch a metr vysokej brejlatej McLovin s ofinou. Průměr který neurazí ani nenadchne ale Second Time už bych to vidět nechtěl. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Love this:) Dokonale sehraná herecká dvojka v podání Dylana O'Briena a Britt Robertson ve výborném snímku, který jednoduše, bez příkras a s jemným, nevtíravým humorem mapuje vznik jednoho vztahu. Skvělý scénář a dialogy, a herecké výkony, zejména Britt je úžasná. Dylan a Britt mají perfektně fungující chemii, která graduje až do prvního společného milostného momentu. Páni, že mi ale při té scéně bylo horko:) Jedna z těch "malých velkých" "good feeling" romantických komedií, které se obejdou bez hvězdných jmen a dokáží navodit příjemné pocity a úsměv na tváři. "Chceš vědět, kdy jsem opravdu šťastná? Ve čtyři. Když přijdu ze školy domů a slunce sem prosvítá támhletím oknem. A ohřívá koberec. A já sedím tady a stříhám fotky.", "Loni v létě jsem byla navštívit strýce a jeho přítele v Madridu. Jednoho dne jsem se jenom tak procházela a ztratila jsem se. A měla jsem vybitej telefon, a neměla jsem ani ponětí, kde mají byt. Pak jsem se začala bát, že se budu muset přizpůsobit pouličnímu životu v Madridu. Nakonec jsem došla na takový náměstí, a sedla jsem si k fontáně a prostě jsem dýchala. A uvědomila jsem si, že jsem se tolik soustředila na to, kam jsem šla a abych se dostala zpátky, že jsem si ani nevšímala, kde jsem." ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

The First Time je priamočiare, neodbieha od témy, tému lásky a všetko okolo nej zbytočne nekomplikuje. Nikdy mi neubehol film tak rýchlo, odrazu na mňa vyskočili záverečné titulky. Nehovoriac o príjemných hercoch. Jedna z tých tínedžerských komédii, za ktoré by sa mladí v neskoršom veku nemuseli hanbiť, že ich to bavilo. Pretože by ich to možno bavilo aj znovu. A v posledných minútach ma ešte stihol prekvapiť piesňou Girls Like You. Len si ma neodchytil v najsprávnejšom čase, neviem privrieť oči nad niekoľkými otravnými momentami. Takže zatiaľ 3*. No určite som film nevidela naposledy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)

Reklama

Reklama