Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

Reklama

studo 

všechny recenze uživatele

vau. tak ja budem asi skôr v menšine, ale mne to prišlo ako celkom pohodový filmík nad ktorým sa dá stráviť čas, keď sa ráno zobudíte o 3:30 a nemôžete zaspať. Pár krát som sa schuti zasmial, hlavní hrdinovia mi vôbec neprišli nejaký apatický, čím som dosť prekvapený, pretože tento tip típkov čo sú akože dobrí k sestričkám nepijú a majú intelektuálne keci väčšinou neznášam a samozrejme Britt hrá svoj štandart(aj keď nie je bohvie aký veľký, aspoň vie na čo má.) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle třeba fakt líbilo. Ani nevím proč přesně, ale je to ten typ filmu, kdy na něj myslím ještě dalších 12 hodin po shlédnutí. A to mám ráda, teda pokud to není vyloženě z toho důvodu, že by byl film vážně mizerný. The First Time je zkrátka taková romantika plná zajímavých pohledů na věc, plná pěkných herců, a obsahujíc jemnou atmosféru s parádní hudbou. Nic moc sentimentálního, ale i přesto by vás to mohlo dostat. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost na kterou se dá dívat bez újmy na zdraví,což mě vzhledem k žánru a popisu filmu mile překvapilo. Některé scény jsou sice trochu zbytečně dlouhé a okolo poloviny film lehce ztrácí šťávu, ale na konci už to je zase ok. Nečekejte nic extra, ale rozhodně není třeba se tomuhle snímku vyhýbat. Naopak bych řekla, že to je taková ideální příležitost vypnout a trochu se zasmát, trochu zafilozofovat nad radostmi a strastmi života. ----"Něco vám řeknu. Jste připravení? Sex je mnohem lepší, dokud ho nemáte. Protože dokud ho nemáte, znamená to všechno.Víte, co tím myslím? Je to něco, o čem sníte. Jako by se celej váš svět točil jenom kolem...No, víte přece o čem mluvím. Ale potom...Potom to je jenom...Jenom sex..."---- Slabší 3 hvězdičky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama