Reklama

Reklama

Bruket

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2012, 16 min

Obsahy(1)

Ve starých opuštěných budovách se dá často najít ledasco zajímavého, ovšem občas tam na vás může čekat i sama SMRT. O tom se ostatně přesvědčí na vlastní kůži mladá dvojice, která se kvůli penězům na drogy vydává do opuštěného objektu ukrást nějaké ty kabely a dráty… (SOLOM.)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Výborný hororový kraťas o páriku feťákov, ktorí sa vybrali do opusteného baráku kradnúť káble, až pokiaľ nezistili, že tam nie sú úplne sami. Lenže z labyrintu podzemných tunelov nie je také ľahké odísť. Atmosferické a temné. Síce tam nenájdeme gore ani ľakačky, možno ani žiadne prevratné scény - skôr je to pobehovanie po tmavých priestoroch a ukrývanie sa - v tomto prípade režisérova snaha tak či tak vyšla, pretože nie je až tak veľa krátkometrážnych hororov, ktoré by ma dokázali udržať v napätí od začiatku do konca. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Švédská krátkometrážní nuda, která podle mě nemá co divákovi nabídnout. Tyhle podzemní tunely vlastně ty dvě fetky zachránily od každodenního shánění peněz na fet. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela stravitelná švédská krátkometrážní jednohubka, která nám nabídne poměrně slušnou atmosféru. Ponuré prostředí, vzrůstající panika a strach – to vše zlomí nejednoho „hrdinu“ a zvláště máte-li ten hnusný pocit, že tu nejste sami. Byla jen trochu škoda, že se tady alespoň trošku nepřitvrdilo, hlavně tedy v závěru… ()

Reklama

Reklama