Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Niels, Andreas a Thomas mají pocit, že na třídním srazu se nebudou mít čím chlubit. Niels si připadá starý a ošklivý, Andrease opustila žena s mladým psychoterapeutem a Thomas místo fotek domu, ženy a dětí může ukazovat jen fotku psa. Naplánují si tedy před třídním srazem pánskou jízdu, na které se chtějí trochu pobavit s mladými krásnými ženami a užít si zase jako za mlada, aby si před třídním srazem dodali trochu sebevědomí. Kdo nezaboduje, musí stáhnout kalhoty před domovem důchodců! Tak schválně, kdo z nich to bude? (Severská filmová zima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Akaja 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská komedie o mužích. Hemeroidy, holení koulí nebo soutěž v honění na čas jsem nečekala, ale dalo se to zvládnout a hlavně si člověk udělal novou/další/jinou/ představu o Dánech. Onen obávaný proslov, který měl hlavní, tak trošku vyhořelý hrdina pronést na školním srazu, mě překvapil asi nejvíc - místo aby tento čtyřicátník zazářil, k čemu celý film tak nějak směřoval, si divák vychutná zvukovou stránku zvracení po vdechnutí helia. Pobavila jsem se, ale už teď se bojím, až mé bývalé spolužačky přijdou s návrhem třídního srazu. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

To se tak po 25letech koná třídní sraz. A trojka čtyřicátníků si žije své obyčejné život. Jeden má hemeroidy a připadá si starý, druhý koukal moc na porno, tak mu utekla žena s mladým psychologem a třetí má jen přítelkyni a psa. Tak se rozhodnou že zajdou ještě na pánskou jízdu před srazem, zvednou sebevědomí a dostanou se nějaké do kalhotek, jako za mlada.. Naprosto upřímnej a přirozenej snímek, který je radost sledovat a smát se. 8/10 Doporučuji a jde se na dvojku! ()

Reklama

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tak jo, kvůli jednomu z nejoriginálnějších slavnostních proslovů stojí za to se na to podívat, ovšem jinak jsou to samý hemoroidy, koule a honění. Ale i přesto film překvapivě do nějakýho výraznýho nevkusu nesklouzává a jakkoli je tahle veselohra navíc takovou fontánou mindráků středního věku, poměrně příjemně to uteče. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Hezky film, prijemna komedie - rozhodne jsem se bavil velmi intenzivne skoro cely film, velmi malo slabych momentu (a kdyz uz nejaky je, tak je kratky). Severske komedie mam rozhodne radeji nez hollywoodske, oproti americke produkci se mam cemu smat a necitim se u jednotlivych scen trapne. K filmu mam jedinou vetsi vytku, filmarske remeslo se zde trochu pozapomelo - vse zustalo na pul cesty, cas se venoval vypilovani scenare a na zbytek zbylo malo casu/energie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút som si myslel, že bude plná paľba, vtip za vtipom, od začiatku to vybalili naplno a nevadilo, že to bolo na hrane, hlavne, že to nikdy nešlo za hranu, pretože nejaké chlpy na vajciach, gule uviaznuté v drevenej diere a hemeroidy to nemusí byť humorná téma pre každého. Škoda, že to tempo nevydržalo, film je potom slušnou zmesou bláznivej komédie s podtextovou a nenápadnou drámou o kríze stredného veku. Na Dánsko sa ale podarilo nadávkovať slušný počet veľmi pohľadných dám, a to určite medzi ne nepočítam speváčku z kapely Aqua, tá je ale od nórskych Vikingov, kde je to asi ešte horšie než u Hamleta. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Od kinopremiéry 13. októbra 2011 do 15. januára 2012 sa na film predalo 500 000 lístkov do kina len v Dánsku. Film tak prekonal oveľa lepšie recenzovanú drámu Dirch, ktorá zaujala ako najpredávanejší dánsky film roku 2011 s vyše 480 000 predanými lístkami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama