Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bol taký ekvivalent k minuloročnému "The Divide", ktorý mi to vo viacerých chvíľach pripomínalo, ale "Aftershock" sa mi páčil o malý kúsok viac, keďže mi prišiel o niečo živší, rôznorodejší a hlavne sa nebral tak smrteľne vážne. A práve tá odľahčenosť, ktorá celým filmom prestupuje, napriek tomu že sa v ňom dejú vážne / brutálne veci, mi bola sympatická. Ináč to pokladám za taký solídny 3-žáner; prvá tretina je príjemná oddychovka, ktorá hlavne zoznámi s postavami, nasleduje pôsobivá katastrofická časť a tá sa nakoniec preklopí do napínavého záveru, ktorý síce poteší niekoľkými hororovými momentmi, no už to v ňom akosi škrípe čoraz viac. Všetko ale našťastie uzavrie parádny oku lahodiaci záber, ktorý to na úrovni zaklincuje a rozhodne poteší. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

30 minútová žúrka a potom mínusový prínos do žánru. Eli je Mi uvoľnený, kým nespácha svojprávny režijn film , ktorý smelo nazvem jeho debutom, lebo len vyskakuje a výsledok je doteraz menej, ako minusový. Zatiaľ jeden z najpreceňovajších režiserov ( a herectvo nespomeniem ) a aj to vďaka netovým stránkam. Stoja zaním ním vplyvní ľudia ohľadne brandže, ale neverím, že sú s takýmito šklebmy spokojní.Ukážkový podpremer. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $58,510Tržby Celosvetovo $292,000▐ strašná povrchná bykovina ktorá nemá hlavu ani pätu a topí sa v zbytočne trápnych situáciach, Eli Roth len potvrdzuje že je otrasný herec, scenárista aj režisér aj keď tento krát réžiu nechal na inom individue /15%/ ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Afrecock je velice podařený film, kde nechybí pěkné ženy, pořádné párty a další ty věci, které děláme když nejsou rodiče doma. Jenže, tohle vše pokazí zemětřesení a je po srandě. Lidé umírají, všude panika. Skupinka, která strávila sekundy před zemětřesením v klubu, se dostane ven, pronásledována těmi největšími zvěrstvy. A jak to tak bývá umře jeden, umře druhý atd. Film má spád, první půlhodinka seznámení s hosty, zbytek jen strach, gore (podotýkám skvělé) a ochota přežít. Film je někdy hodně předvídatelný, ale i tak si zaslouží pěkné 4* Eli zase ohnivě nezklamal ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Homo homini lupus. Eli Roth stále čeká na nějakou ultimátní pecku, která by mu zajistila všeobecnější uznání (v československém prostředí je jím kvůli Hostelům vyloženě nespravedlivě opovrhováno). Aftershock jí nebude, ale přesto se jedná o příjemnou žánrovou jednohubku, která je mi sympatická podobně jako celé Rothovo hororové snažení. Aftershock má sympatické a zábavné postavy, díky čemuž je velmi snesitelná i úvodní seznamovací třetina. Filmem vůbec prostupuje koňská dávka nadhledu, takže v jednu chvíli umí být napínavý, brutální a vtipný současně (ruka, uklízečka v klubu). Jako třetí věc, která mě potěšila, bych uvedl skutečnost, že jednotlivé postavy kolikrát umírají vcelku nečekaně - a dokonce i v jiném pořadí, než bych na začátku tipoval. Chvíli jsem uvažoval i o čtvrté hvězdě - od ní mě nakonec odradilo nenápadité finále v katakombách a především vyloženě divně působící final fight. Za poslední záběr si pak film ale zase naopak připočítává malé, bezvýznamné plus. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)
  • Do amerických kín mal isť tento film s prístupnosťou NC-17 (neprístupný do 17 rokov), ale nakoniec ho zostrihali tak, aby spĺňal rating R (do 17 rokov len v sprievode dospelej osoby). (beso74)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)

Reklama

Reklama