Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo-čistá a napinavá žánrovka. Eli Rothovi viacmenej fándim v každom počine a toto je presne toto, čo určite nezrobí dieru do sveta, ale pozerá sa na to fakt dobre. Prvá polhodina je fakt heterosexuálny ráj. Zadky, kozy, párty, chľast. Posobilo to pekne, ale radšej by som to videl v inom žánri. No a potom sa to zmení na fakt špinavý survive. Samozrejme v mnohých momentoch, teraz nehovorím len o záveri, to posobí fakt gýčovo. Herci sa chovajú dakedy neskutočne impotentne, ale zachrania to tie lepšie segmenty. Gore efektov tu nieje veľa, ale keď to príde na rad je to fakt kvalitne-no proste 10mega a čistá tvorčia sloboda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ MÁM TĚCH SRAČEK DOST!“.... /// Tři gringos v Chile, obklopeni roštěnkama (jeden je totiž kurevsky za vodou…) a (konečně!) po půl hodince začíná katastrofa. (ve filmu pičo!) Plno osobní statečnosti, řešení krizovejch situací a skupinka se nám zmenšuje a zmenšuje, až … Když přejdu ten delší úvod, tak uznávám, že to dlouho šlapalo. Sice je to hodně postavený na předpokladu, že když se něco může posrat, tak se to (…přesně tak!), ale nechybí nadhled, má to zajímavou kulisu a nevadí, že to zase takovej horor není. Škoda, že nám to ke konci začíná drhnout a skřípat, takže vo hvězdu vejš už to nemá šanci vytáhnout ani závěrečnej vobraz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád, když má film ,,pointu“. 2.) Film, ve kterým se speciálně děkuje ,,RZA“ je povinnost! (né, není to terorista! Tam řádilo zemětřesení a …) 3.) Thx za titule ,,marosh1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné. I při těch úvodních 30 minutách, jsem se bavil a to dost dobře. Pak začala šílená, krutá jízda, kde to odpadávalo, jak hrušky u silnice. Zajímavý mix dvou žánru. Krve tu je celkem dost a smrti některé opravdu au au (Eliho). Hudba a výběr hlavně hereček se také povedl, doporučuji. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dva žánry za cenu jedného ! Áahhh Chille!! Noční život,sexy ženské,krásná zeleň v terénu. Chille je krásná země, ale zpět k filmu takřka od 30 minuty nabírá film neskutečné TEMPO! Pohroma, Chaos, Panika... Just Fucking Madness! Začíná pořádný Survival bezmocné skupiny lidí, kteří se snaží přežít zuby nechty! Gore je SUPER.. Lidé jdou upáleni za živa,nabodáni,zastřeleni, zabití sekerami dokonce, některé vraždy mi připomněly i Nezvratný Osud.. Kvalitní Novinka! 75% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bol taký ekvivalent k minuloročnému "The Divide", ktorý mi to vo viacerých chvíľach pripomínalo, ale "Aftershock" sa mi páčil o malý kúsok viac, keďže mi prišiel o niečo živší, rôznorodejší a hlavne sa nebral tak smrteľne vážne. A práve tá odľahčenosť, ktorá celým filmom prestupuje, napriek tomu že sa v ňom dejú vážne / brutálne veci, mi bola sympatická. Ináč to pokladám za taký solídny 3-žáner; prvá tretina je príjemná oddychovka, ktorá hlavne zoznámi s postavami, nasleduje pôsobivá katastrofická časť a tá sa nakoniec preklopí do napínavého záveru, ktorý síce poteší niekoľkými hororovými momentmi, no už to v ňom akosi škrípe čoraz viac. Všetko ale našťastie uzavrie parádny oku lahodiaci záber, ktorý to na úrovni zaklincuje a rozhodne poteší. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)
  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)

Reklama

Reklama