Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 31 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(607)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele Anianna k tomuto seriálu (4)

13. komnata Yvonne Přenosilové (2007) (S02E28) 

Jeden z dílů, kde se ukazuje skutečná 13. komnata. Problémy s alkoholem nebo nemoc (v cyklu tak často prezentované) podle mě nezasáhnou člověka tak, jako ztráta syna. A že se vlastně až po letech matka se synem snaží bolavou situaci rozklíčovat, musím hodnotit jako čin hodně odvážný. Nejen pro hlavní aktéry, ale i pro tvůrce cyklu. Přenosilová i Cibulka do toho šli a ustáli to. ()

13. komnata Alexandry Myškové (2023) (S19E24) 

Obdivuhodný životní příběh obdivuhodné ženy si zaslouží zkušeného průvodce. Zřejmě záměrně nastavený kontrast moudrého stáří a krásného mládí moderátorky úplně nevyšel. Přesto je tato epizoda hodna zhlédnutí, kdo se dnes v takové kondici dožije 101 let? ()

13. komnata Veroniky Rážové (2024) (S20E16) 

Hodně inspirující díl. Výjimečný tématem a výjimečný poznáním, že když člověk s postižením svůj hendikep nevnímá, nevidí ho ani jeho okolí. ()

Reklama

Reklama