Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele MarekT k tomuto seriálu (3)

13. komnata Stanislava Fišera (2006) (S02E04) 

Rozhodně nejsmutnější díl ze všech, hlavně v momentu, kdy se Fišer snaží mluvit (bez přístrojů apod.). I takhle někdy končí legendy, kteréžto označení si především za ten dabing pan Fišer zaslouží. ()

13. komnata Vladimíra Brabce (2008) (S03E33) 

Skvělý dokument o jednom z našich nejlepších herců a dabérů (nejen) staré školy. Škoda, že je díky určité skupině lidí (rád bych napsal "ignorantů", ale nepřísluší mi urážet) zatracován a je snadným terčem urážek. Přece jen, tito lidé se ani třeba kolikrát nedokáží zamyslet, jak by se oni rozhodli, jestli tu roli Zemana odmítnou nebo ne... Největší uznání jsem k němu choval v momentu, kdy vyjádřil svůj respekt k Národnímu divadlu. Takový přístup k řemeslu se při vší úctě už jen tak nevidí. ()

13. komnata Petra Novotného (2009) (S04E32) 

Příznivé čtyři hvězdy dávám proto, že mě Novotný z lidského hlediska překvapil. Tímto bych mu klidně i prominul ty někdejší převlekové estrády, kvůli kterým se nejen mě znechutil. ()

Reklama

Reklama