Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele POMÍK k tomuto seriálu (11)

13. komnata Ester Janečkové (2007) (S03E03) 

Pokud to EJ nepochopila, tak je nemanželské dítě a její otec se za svůj úlet poté styděl, tudíž čekat horoucí otcovskou lásku bylo přinejmenším dosti naivní. Pro Poštu pro Tebe byla více vhodná Bára Kodetová, jež byla vyhozena. Popularita EJ pouze cizopasí na citlivém tématu, kde by každá moderátorka, jež by soucitně klopila očka a prokládala to chápavými frázemi, (EJ by někdy měla raději mlčet než mluvit a vypustit vesmírné módní kreace) jež jsou pro daný pořad alfou a omegou, bezesporu uspěla...možná i roztomilá opička z Pražské ZOO... ()

13. komnata Věry Martinové (2007) (S03E04) 

Opravdu prudce inteligentní zpěvačka, hadry a ksicht, to je oč na člověku běží... Házet hnůj na člověka, kterému vděčí za vše čím je...vskutku kvalitní povaha typická zpěvaček...zpětně umí machrovat každý, ty děsně trendy rebelko! ()

13. komnata Oty Zaremby (2007) (S03E05) 

Celkem sympoš, s tou Štrougalskou školou to prokaučoval...ale se sedmičkou částečného důchodu + trojkou od olymp. svazu + penězi za péči o rodiče + jejich důchody to suma sumárum není bídný život Bellis perennis, ale solidní standard, o kterém se leckterému plnému důchodci může enem zdát... ()

13. komnata Věry Špinarové (2007) (S03E15) 

Trošku už opakovala dost věcí co už práskla u Krause, ale že má teda hlasa, tak to teda má. Je svá a ať už je jakákoliv, porád lepší než ty přetvařovaný husošlapky. ()

13. komnata Jana Révaie (2008) (S03E17) 

Měl by se stydět za to co udělal a ne se prezentovat za superhvězdu chudinku. Člověk buď má rozum nebo nemá, jisté věci díky tomu dělá nebo nedělá. To co udělal je neomluvitelné a zlehčovat to a omlouvat je ostudné. Co by se stalo kdyby se mu to povedlo...? ()

13. komnata Mileny Dvorské (2008) (S03E23) 

Kdyby zjara nakopla dcerunku a vyslala ji do kláštera, tak by možná nemusela úplně zbytečně nakopávat Parsifala. Kde jsou ty zlaté solné časy s rybářem. Může jen doufat, že se sejdou třebas za 15 let v Poště pro tebe. ()

13. komnata Heidi Janků (2008) (S03E28) 

Jako sociální příběh do Pošty pro tebe dobrý, ale ta její "hudba" to je děs běs. ()

13. komnata Natálie Kocábové (2008) (S03E30) 

Jaj ta krajta, rozcáplej fracek vyžadující pozornost si jako teď hraje na děsně talentovanou, nepochopenou a nenáviděnou oběť zlých lidí z okolí svatého grálu a paprsku? V supermarketu by byla užitečnější. ()

13. komnata Vladimíra Brabce (2008) (S03E33) 

Lidé by si především měli uvědomit, že 30 případů majora Zemana je seriál, žádný dokument a dívat se na to především po filmové stránce a účelově v tom nehledat věci typu, Tinky Winky nosí červenou kabelku = Tinky Winky je gey. Major Zeman je kultovní dílo, po filmové stránce naprosto dokonalé. Nějvětší trotl je žvanělkyn z archívu, krapet mele ve stylu jedna paní povidala a z okna se to mluví, trošku by měl pochopit, že herci mají ke každému filmu určité závazky a že smlouvy se musí plnit. Čekat od něj, že bude hanět svůj chléb a slávu, může opravdu jenom idiot. ()

Reklama

Reklama