Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejako som v príbehu nemohol nájsť žiadnu kladnú postavu. A najdôležitejšie medzi tým vraždením je hovoriť slušne a nepoužívať sprosté slovíčka. Trapas .. Dúfal som že sa dočkám aspoň nejakej rezkej hudby, ale nestalo sa. Absolútne bez zápalu, bez deja, bez humoru. Hodnotiť by sa tu malo len herecké obsadenie, inak je toto úplná strata času, ktorá asi mala len filmárom ešte zarobiť nejaké tie peniaze. Trápny, nudný a zbytočný film. Ešte stále pekná Catherine Zeta-Jones je jediným kladom tohto snímku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší akční komedie za tento rok 2013!!! Šíleně geniálně jsem se bavil po celou stopáž do vteřiny!! Tak parádně vyrovnaný koncert perfektních herců se hned tak nevidí. Jsem rád, že v USA nabíhá nový trend, kdy v jednom filmu hraje více mega-úspěšných a kvalitních herců, kteří jsou svým způsobem konkurenti, ale přesto se dokáží v pohodě spojit při jednom společném projektu. Red 2 je zatím to nejlepší, co jsem v subranku "multi-special-guests" (můj osobně vymyšlenýnázev pro moji osobní potřebu ... ) viděl .. Tady nejde nikoho vyzdvihnout a vychválit. Každý si najde svého oblíbence. U mne ale bodovali všichni a každý zde měl svůj part, ve kterém se úžasně předvedl !! Vtipné, akční, nepředvídatelné, koukatelné ... Toco předvedl Anthony Hopkins v letadle - "wtf" !! Masakr ... Nonstop vtipný Malkovich, který ani nemusí mluvit a hned máte úsměv na hubě, prostě mistr herec, nádherná Zeta-Jones, ... Willis klasika ... ale čí účast a výkon mne naprosto nejvíce potěšila byl Byeong-heon Lee !!! TOP korejská herecká (nejen akční) hvězda, které evidentně míří na Západ (z čehož moc nadšený nejsem ...). Jeho charismatický nástup na scénu pro přívržence korejské kinematografie bere dech ... A osobní souboj/fight na férovku Bruce Willis vs Byeong-heon Lee (Západ vs Východ), byl pro mne tou největší odměnou a devízou ... Téměř 5*, ale přece jen je to odlehčená komedie, v akčním žánru jsem velmi náročný, takže kráááásné 4 *!!! ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opět smršť naprosto excelentních vtipů, přestřelek a sarkasmu. Bruce sice už trochu vyšel z formy, ale našli se tam i mladší, kteří ho nahradili. Takže je rozhodně na co koukat. Všichni aktéři zvládli svou práci na jedničku. Děj je opravdu zajímavý už jenom tím, že se odehrává ve více zemích. Jako vždy skvělá podívaná. Musím uznat, že největší úsměv na tváři mi stejně vykouzlit Anthony Hopkins, jelikož to je pan herec a má ohromný šarm. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jak může být film ve kterém cynicky zastřelí tolik lidí tak strašně nezáživný? Staříci se vyčerpali v jedničce, jediná kdo tady táhne zábavu dopředu je triggerhappy panička Mary-Louise Parker - a i ta je jen variací na geniální Jamie Lee Curtis z nepřekonatelného True Lies. A zbytek herců spíš rutinně nudí. Obzvlášt Willis, na kterého je tu po Die Hard 5 už dost smutný pohled. 5/10 ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Opět pokračování nápadité jedničky, co předvedla všechny trumfy, a tudíž nebylo čím dál navázat. Pro mě jsou jediními vítězi mezi poraženými Anthony a Helen - ona válela s grácií jak kdyby zabíjela odjakživa. Asi nejvíc mi vadili ti dva "senioři" když furt kouleli očima a chovali se jak senilní dědulové, co si hlídají bažanta, vlastně chtěli hlídat podobně vykulenou Mary-Louise. Možná proto, že mi byla ukradená předtím i potom. Hru na Bony a Clyde jsem už viděla po stoenté a tajná prohlídka Kremlu se nedávno rozhodně víc povedla agentu Huntovi. Když ještě akci pomáhá hudba, která táhne 80% dynamiky, je to sice přípustné, ale pro mě nepřijatelné. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Čtyřmotový letoun, se kterým odvážejí Baileyho (Anthony Hopkins) z Moskvy, pravděpodobně simuluje typ C-130 Hercules, který běžně používá USAF. Ve skutečnosti to je ale jeho sovětský protějšek Antonov An-12 opatřený americkými registracemi. (Foxhound#1)
  • Když je v čase 23:40 střelen muž u auta, tak vůz o několik vteřin později nemá žádné známky po poškození. (panMartin)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama