Reklama

Reklama

Recenze (7)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument o Rockově kariéře ve wrestrlingu. První DVD je o jeho cestě za slávou a uznáním a další tři jsou především jeho slavné zápasy. Hodně povedená kolekce. Za mě 100% :) ()

AlThorKremser 

všechny recenze uživatele

WOW!!!!!! THE ROCK IS HOME !!!!!! Tohle bylo naprosto skvělé!! Jako fanda Dwayna Johnsona jsem naprosto ohromený!! Zřejmě nejlepší dokument jaký jsem kdy viděl!! Všechna čest Dwaynu Johnsonovi za to co dokázal ve fotbale,wrestlingu i v herectví!!! Pro fandy je tenhle dokument povinnost!!!!! ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Rocka jasná povinnost, pro ostatní (především pro ty, kteří nemají nijak pozitivní vztah k wrestlingu) zřejmě skoro až bezpředmětné dílo. V úvodní, "povídací" části se divák dozví mnohé o genezi Rockova přilnutí ke sportu, jeho rodině a vztazích v ringu i mimo něj. Právě tuto část považuji za nejzdařilejší, přináší (jistě mnohým) nové informace a navíc Rock je mimo ring opravdu sympaťák. A nejen on, stejně tak další vystupující, jako wrestleři Triple H a Stone Cold nebo jeho matka. Ostatní části jsou jaksi navíc, víceméně jsou tvořeny výhradně Rockovými souboji, a tak pro nefanouška wrestlingu silně okrajovou záležitostí. Jinak je dokument kvalitně natočený a sestříhaný a stojí za zhlédnutí. Je jen škoda, že se téměř výlučně omezuje na Rockovu wrestlingovou kariéru. Nepochybně ještě zajímavější to mohlo být, pokud by snímek byl obohacený o kariéru v Hollywoodu. I přes tuto výtku slabších 5 hvězd. ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Opět skvělá podívaná, doplněná množstvím bonusových materiálů, tzn. výběrem velmi povedených zápasů, které vlastní "dokument" svojí délkou více než trojnásobně překonávají. ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Není to, to nejlepší co jsem o něm viděl. Jedno docela slušné video a ten zbytek stojí za pendrek. Když si na youtube zadate jeho jméno, vyskočí tam daleko lepší sestříhané video o něm a jeho cestě ke slávě atd. Jsem jeho fanda už dlouho , hodně jsem o něm viděl, ale tohle mě nijak zvlášť nezaujalo. ()

Reklama

Reklama