Reklama

Reklama

Příběh tří starých přátel, mezi kterými se objeví neshody poté, co je otevřena poslední vůle jejich zesnulého kamaráda – musejí se totiž dle jeho přání vsadit a vítěz se stane konečným dědicem jeho majetku... Nacho, Santi, Diego a Victor, nyní třicátníci, jsou kamarádi už od dětství. Když byli mladší, testovali pravidelně své přátelství prostřednictvím nejrůznějších sázek, což nakonec skončilo rozpadem jejich party. Nacho byl z jejich gangu vyloučen, když došlo k opravdu nepříjemné situaci. Když Nacho zemře, ještě naposledy své staré přátele otestuje. Kdokoli z nich se objeví v televizi, získá jeho jmění - 17 milionů eur. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii, jako je tenhle kousek, jsem hodně dlouho neviděl. Každý moment, kdy se schylovalo k další brutální scénce, jsem čekal až k němu dojde. A ono pokaždý fakt došlo. Film je plný výborných nápadů a scének, které prostě neměly chybu. Španěláci se tady fakt vyšvihli. Ne, že by to udělali poprvý, ale musím říct, že tady jsem to vůbec nečekal a nakonec to nemělo chybu. Ona už ta první scéna s fotbalovými fanoušky tak nějak naznačila, že tohle bude masakr. Doufám, že tenhle film se dostane do širšího povědomí, protože si to opravdu zaslouží. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva číslo dvě v karanténě - průzkum světové kinematografie, Španělsko. Musel jsem do výzvy zakomponovat i nějakou tu komedii, abych se nedíval jen na srdcervoucí dramata. Od Amigos... jsem čekal hodně a dost si sliboval, ale v důsledku jsem celkem zklamaný. To tak bohužel většinou bývá, když se moc těšíte, nemusí to dopadnout dle očekávání. Zdálo se mi to málo vtipné a nějakým vzdáleným způsobem mi to připomínalo Máš ji!, nepovedenou americkou komedii. Aspoň, že se tam poměrně často mihla nějaká pěkná španělská kočička. ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Milé dílko, s dobrým nápadem a situacemi, které vyvolávají smích, ale trochu překomplikované a tím pádem neuvěřitelné. Film, u kterého se nudit nebudete, pousmějete se a zítra nebudete vědět, o čem že to byl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama