Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tae Hun a jeho sestra Bo Ra přišli o babičku, se kterou sdíleli společný život, protože jejich rodiče jsou dávno mrtví. Život sourozenců se však zásadně změní v momentě, kdy se k Hunovi donese zpráva o jeho sestře, která byla unesena. Musí se vydat do zahraničí, aby ji získal zpět. Má na to přesně deset hodin, jinak se jeho sestra objeví v online pornu. Únosci ovšem netuší, že proti sobě poštvali člověka s precizními bojovými schopnostmi. (Ouwen)

(více)

Recenze (1)

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Vojákovi, který má odjet na misi do zahraničí unesou sestrou a objeví se v přímém přenosu na udergroundových porno stránkách. Akcí ve filmu je poměrně dost (pěstních soubojů až až), kamera mi přišla taková lacinější, celkově se jedná o slušnou zábavu. 65% ()

Zajímavosti (4)

  • Při tvorbě bojových scén, se tvůrci inspirovali filmem Ajeossi (2010) a sérií s Jasonem Bournem. (Ouwen)
  • V žádné akční scéně se neobjeví kaskadér. Jung Suk Won (Jung Oh-Tak) musel při každém souboji kontrolovat sílu úderů, aby neublížil protivníkům. Přesto se natáčení neobešlo bez zranění. Po tom, co praštil v internetové kavárně do počítače, museli Suk Wonovi sešít zranění sedmi až osmi stehy. (Ouwen)
  • Jung Suk Won a tvůrčí tým měli před sebou složitý úkol. Kvůli nízkému rozpočtu se musel film natočit za necelý měsíc a tým ve volných chvílích vymýšlel, jak natočit souboje, aby vypadaly co nejefektivněji. (Ouwen)

Reklama

Reklama