Reklama

Reklama

Máme doma nosorožce

(TV film)
  • Česko Nosorožec v domě (více)

Obsahy(1)

Nosorožci se lidem obyčejně vyhýbají, nepřátelí se s hyenami a za nejlepšího kamaráda si nevybírají prase bradavičnaté. Ale Tatenda není zrovna obyčejný nosorožec. John a Judy Traversovi žijící v Zimbabwe jsou Tatendovými adoptivními rodiči. Za posledních deset měsíců tento neobvyklý host a jeho podivní přátelé převrátili jejich dosavadní život vzhůru nohama. Ale jak dlouho je možné strpět v domě takový chaos? Traversovým se podařilo zachránit Tatendovi život. Teď je ale čeká daleko těžší úkol ? přesvědčit ho, že není žádný domácí mazlíček. Bude Judy schopna přimět tohoto nezvladatelného nájemníka, aby se vzdal její nadstandardní péče? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nebudu šetřit chválou, protože já taky rozumím té bezmezné lásce ke zvířatům. To je prostě ten případ, kdy naprosto oddáte svůj život tomuto němému příteli, ať už má jakoukoliv podobu. Jako dokument bych si přála třeba další díl nebo delší čas natáčení, neboť mě skutečně zajímá, jak to nakonec dopadne a jestli se reprodukce podaří. Ale i tak z toho mám příjemný pocit na duši.. A to přeci jde :) ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele

Název i popis působí prostoduše a je podle mě i docela zavádějící. Ve skutečnosti je to o tom, jak pytláci kvůli rohům pozabíjeli skupinu nosorožců, ze které přežilo jen čerstvě narozené mládě. Ujmul se ho starší manželský pár a časem k němu přibral i prase. Nyní se je snaží vrátit do volné přírody, společně, protože se už od sebe nehnou. Rozhodně to není o tom, že se nějací pošahaní lidé rozhodli mít nosorožce za domácího mazlíčka. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Někdo má doma psa, někdo křečka, někdo štěnice a někdo prostě nosorožce. No a co?! Vypovídací přírodovědná hodnota - nulová. Dokumentární hodnota - prachbídná. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Veľmi netradiční domáci miláčikovia: nosorožec, divé prasa a občas aj hyena. Manželský pár ochranárov je veselá kopa a nič iné im ani nezostáva, keď im po kuchyni zháňa potravu poltonový nosorožec. A tentokrát je to doslova slon v porceláne. Príbeh prijatia do rodiny a návratu do voľnej prírody je tu sfilmovaný netradične z pohľadu akoby deti opúšťali rodinu bez ďalších vedeckých detailov. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama