Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skromný a nenápadný mládenec Michael projíždí pouští, když tu spatří krásnou mladou stopařku, která se mu představí jako Sarah. Michael, okouzlen její krásou, však netuší, že tato divoká diva ho svede na zcestí plné násilí, sexu, peněz i vražd. Michael se cítí povinný dívce pomoci, a tak jí nabídne, že ji odeze do města. Po cestě se krásná stopařka svému zachránci svěří, že ji její přítel opustil a nechal zcela bez peněz a střechy nad hlavou. Dobrosrdečný Michael ji tedy pozve k sobě. V noci ho mladá svůdnice láká k sobě do postele. Druhý den ráno vysadí Michael Sarah na nádraží a má za to, že ji vidí naposledy. Když se vrátí domů, čeká ho před domem policie, která ho obviní z vraždy. Michael brzy zjistí, proč se nevyplácí brát stopaře, i když jsou neodolatelně sexy.Jenže tím jeho problémy teprve začínají. Sleduje ho také šéf místní mafie, Vito, jenž se domnívá, že mu Michael vybral z trezoru 200 tisíc dolarů. Michael si brzy uvědomí, že tohle všechno má na svědomí Sarah a on je teď chycený do pasti ve hře na kočku a myš. Jenže bude hůř… Vito unese Michaelovu sestru a vzkáže mu, že má dvacet čtyři hodin na to, aby našel Sarah a vrátil mu peníze, jinak bude jeho sestra dalším bezvládným tělem v poušti. Dívejte se pozorně, protože v tomto elektrizujícím, sexuálně nabitém akčním thrilleru není nic, jak se zdá (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku jednoduchá, ale dostatočne zaujímavá, gangstersky ladená krimi dráma s noirovým nádychom. Mladá, atraktívna a tajomná femme fatale si postupne omotáva okolo prsta viacerých mužov, s ktorými rozohrá svoju podvodnícku partiu. Onedlho sa jej to však vymkne spod kontroly a všetko sa zamotá viac než sa pôvodne zdalo, až to naserie aj mafiánskeho bossa Michaela Madsena. Filmík má sympatické tempo, veľmi dobre sa pozerá a napriek tomu, že ide o nezávislý počin je audiovizuálna stránka na výbornej úrovni, rovnako ako aj herecké výkony zúčastnených. Mne sa to páčilo a nenudil som sa, aj keď značná predvídateľnosť a niektoré zbytočné klišé tu naozaj byť nemuseli, hoci napr. finále sa vyvrbilo nečakane. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý a svižný snímek, u kterého se nebudete nudit, ale taky si několikrát z film řeknete, bože ti filmaři si o nás musej myslet, že jsme nějaký Američani - je tam totiž docela dost scén, které jdou přes závit (např.střelba za bílého dne bez jakéhokoliv povšimnutí veřejnosti, natož policie apod.) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zase jedna vychcaná sexy mrcha co manipuluje s chlapama jak světem protřelej loutkoherec. Film je vyprávěn zcela mimo nějakou časovou posloupnost, takže pokud chcete vše pochopit, nezbývá vám než čumět. Musím uznat že to neni vyprávěný špatně a Christie Burson je dostatečně rajcovní, abych jí uvěřil, že tak blbé pléměně jehož jsem představitelem udělá přesně to co chce, ještě dřív než to sama vysloví. Nikdy mě nepřestane fascinovat jak stačí jedna povedená prdelka v minisukýnce a náš mozek nasazuje bágl a odchází trampovat někam mimo hlavu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Slavnostně křtím a přejmenovávám tento film na Dirty Little Bitch. Hlavním lákadlem tohoto filmu a pastvou pro oči je rozhodně Sarah (a nebo Britney?..no prostě Christie Burson - sorry, ale nemůžu si pomoct, jsem holt chlap. Typově je postava Sarah hodně podobná postavě Mary Death z Likvidátorů. Zápletka je jednoduchá, klasická gangsterka, která se točí kolem podvodu, prachů a rukojmí. Sakra, vůbec nevim, co dál k tomu říct. Pořád mi v hlavě leží ta sexy kost! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama