Reklama

Reklama

Přirozený výběr

  • USA Natural Selection
Trailer

Obsahy(1)

Linda Whiteová, oddaná křesťanka a žena v domácnosti, žije klidným životem na předměstí Texasu. Jenže jednoho dne se její svět převrátí vzhůru nohama. Její manžel Abe utrpěl mozkovou mrtvici zrovna ve chvíli, když byl ve spermabance, kde byl už pětadvacet let pravidelným dárcem. A aby toho nebylo málo, Abe má nemanželského syna Raymonda, kterému je třiadvacet let, a který žije na Floridě. Někde mezi pocitem vinny a osamění se Linda, ve snaze splnit Abovo poslední přání, vydává na tak trochu donkichotskou misi - musí najít Raymonda a přivést ho do Texasu dříve, než její manžel zemře. Během této cesty se díky prapodivnému vztahu s Raymondem naučí víc o sobě samé, než by si kdy předtím dokázala připustit a dokonce ji to přinutí konečně se vyrovnat se svou problematickou minulostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

StDavid 

všechny recenze uživatele

Dějiny kinematografie tenhle film sice nepřepíše, ale je to dobře zahraná, pohodová záležitost bez hluchých míst. ()

Reklama

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Nie, toto nie... Tak o ničom film som už dlho nevidel... Slabé a nudné - jedna hviezda s odretými ušami za zopár svetlých okamihov... ()

StarFsh 

všechny recenze uživatele

Rozhodne film, ktorý chcem ešte niekedy vidieť znovu. O tom, čo spôsobuje slepá dôvera v niekoho, alebo niečo. O tom, čo spôsobuje náboženský fanatizmus v medziľudských vzťahoch. O tom, že božie mlyny síce melú pomaly a isto, lenže stratené roky života vám už nikto nevráti. O ilúzii a vytriezvení. O živote a smrti. Proste o všetkom medzi ľuďmi, zakončené happy endom(?). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama