Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přeživší zabíjejí zombie a hledají místo, kterému by mohli říkat domov. Alespoň mají jeden druhého. (LUKICKK)

Recenze (36)

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Amazon tento seriál zařízli po nepovedeném pilotu. Film se mi líbil ale tohle je otřesné. Zůstala pouze jména postav (herci, kteří je nahradili byli strašní) a různé grify původního Zombieland. Partička tady hledala přeživší a když je našla, takj zemřeli - toť vše.. (hodnocení za 1. díl - konec) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako sa to rýchlo začalo, tak rýchlo to aj skončilo. Seriálová verzia nedopadla dobre a ten céčkový televízny look tu jednoducho bolo vidieť v každom zábere. Kirk Ward nemal šancu sa ani len priblížiť k Harrelsonovi a jediné, na čo sa tu dalo pozerať, bola sympatická Maiara Walsh. Inak ale nie som prekvapený, že tento seriálový pokus sa skončil fiaskom. 35 % ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být fakt dobré, potenciál byl v pilotu rozhodně vidět. Mám rád černý humor a mám rád chodící mrtvoláky. Skřípe snad akorát obsazení, které je pochopitelně oproti filmu mnohem slabší, ale to by se časem mohlo poddat. Škoda, že se pravděpodobně Zombieland ničeho více jak pilotního dílu nedočká, takhle není moc co hodnotit. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ne tak špatné, jak vyhrožoval trailer (a plakát). Sice vůbec ne "filmové", očividně levné, zrežírované na úrovni fanmadu a s velkou várkou hloupých fórů, ale na ty hloupé vychází i slušné množství velmi dobrých, místy ještě lepších... Béčkoví náhradníci hlavní čtyřky už v pilotu působí celkem sympaticky a snad by jim to i dohromady mohlo časem pěkně klapat, pokud tedy seriál nedojde brzkého konce (což si myslím, že se stane, ale byla by to škoda - černější humor zalitý krví je vždy vítán). ()

S3MIR 

všechny recenze uživatele

Za pilot dve hviezdy. Potencial tam je, ale cely stab od hercov az po rezisera sa musia poriadne vyhecovat, lebo okrem Talahasee som nikomu neveril ani len to,ze sa vobec o nejake hranie snazia a od scenaristov k tomu tiez velku pomoc nedostali. Takze ak si dalsie casti vybojuje,uvidime.Zatial velmi rozpacite. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Seriál si objednala společnost Amazon a první díl odvysílala na svých stránkách zdarma. Jeho smyslem bylo, aby sami diváci určili, zda chtějí další díly. (Cheeker)
  • Ani jeden z herců z původního filmu Zombieland (2009) se v seriálu neobjevil. (stLukaz)
  • Pilotní díl seriálu seriálu mezi fanoušky slušně řečeno neuspěl, a tak se Amazon rozhodl nepokračovat ve výrobě dalších dílů. Rhett Reese, scenárista pilotního dílu, prohlásil na Twitteru: "Náš seriál nedostane od Amazonu zelenou. Je to pro všechny z nás smutná zpráva. Nikdy však nepochopím všechnu tu nenávist od skalních fanoušků Zombieland filmu. Uspěli jste s vaší nenávistí a díky ní byl seriál zrušen. Každopádně, my jsme do toho dali vše, a na naši práci jsme patřičně hrdí." (Dlee)

Reklama

Reklama