Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá darda, 13 minut v kuse sem se tlemil.Mnohem lepší než samotný celovečerák, k plnýmu počtu chyběl epičtější finální souboj, ale jinak snad jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, který chca nechca vykalkulovaně hraje na city se třemi malými koťátky, ale sere pes když to funguje, souboj očiček mega.80%. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Pussových scén ve Shrekovi 2-4 a reklamním spoofu Cat Haz Swagger jsem se u Three Diabolos skvěle bavil. Výrazně více, například, než u vlastního filmu Puss in Boots. To mě bohužel vede ke smutnému závěru, že přinejmenším v pojetí Dreamworks nejslavnější obutý kocour na světě funguje spíše jako komediální poskok něž jako ústřední postava komplexnějšího příběhu. Třeba se toho chytnou i samotní autoři, a udělají mu cameo v druhém How to Train Your Dragon :-) 75% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem tohle neviděl dřív. Na tolik parádní akce, krásné animace, vtipu a roztomilosti v pouhých patnácti minutách lze narazit opravdu málokde. Vynikající doplněk k prvnímu Kocourovi, který je navíc ke všemu ještě lepší, co se kvality týče. A navíc je super i ta zápletka, Klidně by snesla i půlhodinu. 85 %. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celovečerný film Puss in Boots bol skvelý, patrí medzi moje najobľúbenejšie animáky vôbec. Ale tento prídavok bol akosi slabší a na kvalitu celovečerňáku sa ani náhodou nechytal. Ale zas nebola to ani žiadna tragédia, akurát mi celý tento krátky filmík prišiel viacmenej zbytočný. Ale tak aspoň 3* za snahu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama