Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatická držka v hlavní roli tam chodí z bodu A do bodu B, vlaje mu košilka, vlasy a asi nic víc, Jamie Kenedy opět cvok, scénář nezáživnej, nevtipnej a nezajímavej. Jediná scéna co mě pobavila byla, když dostal Jamie tim tejzrem, jinak shit. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[3/10] Bending the Rules - další film od WWE Studios, malé sklamanie. Čakal som priemerný film ale na priemer toto určite nestačí. Edge je sympaťák a skvelý wrestler, ale ako herec ma nezaujal a vo svojej skupine hercov-wrestlerov je jeden z tých slabších a zvyšok hereckého obsadenia je na tom rovnako. Príbeh filmu je úplne jednoduchý, v mnohých prípadoch dosť nezaujímavý, hlavne úvodná pol hodina, potom sa to trošku vylepšilo, ale iba na pár minút. Nezaujímavé scény, nepotrebné dialógy, žiadna atmosféra a tempo až príliš pomalé. Ale v závere potešilo troška streľby. A to je dalšia vec, že je to akčná dráma. Tento film nenapĺna ani jeden požadovaný žáner, je to obyčajný nezaujímavý film, ktorý som si pozrel kvôli hlavnej postave wrestlerovi Edgeovi, ale aj ten ma tu sklamal. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Béčko, možná spíš céčko, které nemá diváka čím oslovit. Mizerní herci a snad ještě horší děj a dalších x sraček nacpaných do 75 minut. Naštěstí, protože být to delší, tak poruším všechny "rules" a vypnu to! 10% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Bending the Rules na mě působní jako jeden díl z již rozjetého seriálu. Příběh začíná v soudní síni, kde proti sobě stojí právník a odpadlický policajt Nick. Záhy si k sobě díky osudu najdou cestu a začnou spolupracovat na složitém případu. Hlavní týpek je tak trochu "odpadlík", který neodpadl. Neni ale tak vtipnej ani tak hezkej jako Lorenzo Lamaz. No jo, trochu nuda. Ale ona to taky trochu nuda byla. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama