Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři ženy. Tři doby. Tři bouřlivé krajiny. Tři období života... a jedna láska, která je jako vlákno kouzelného klubka kutálejícího se od jedné ke druhé, zatímco se oddávají snění, dokud jim nečekaný zvrat nepřistřihne křídla. Všechny tři se při hledání lásky ocitají na životním rozcestí... (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Absolútne som nepochopil, načo sa zaoberali tvorcovia 3 rozličnými osudmi žien v iných časových obdobiach. Bola by to bomba, keby sa na konci filmu nejako popretínali a mali voľačo spoločné, avšak nič také sa neudialo. Navyše mi ani jedna hlavná hrdinka so svojim osudom nesedela + strašná tragická muzika do toho v nezáživných obdobiach, o ktorých hystorii som nevedel ani ň...Iba čo som dostal zbytočnú depku. Film je určený večným tragédom, trpiteľom a hlavne ženskému publiku. To ja nie som. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Z tvého okna do mého patří mezi ty filmy, u kterých skoro nemůžu uvěřit, že jde o tvůrcův celovečerní debut. I když je pravda, že se režisérce bohužel nepodařilo spojit 3 příběhy stejné kvality. Zatímco dějové linky s Inés a Luisou byly více než nadprůměrné, ta, v jejímž středu byla Violeta, obsahovala plno klišé, předvídatelnost, nezáživnost a od úplného „debaklu“ ji paradoxně zachránil až velmi podařený a silný konec s dopisem, jenž „opravdu přišel z Francie“ (a na který budu ještě dlouho vzpomínat). Naproti tomu mi trochu vadil úplně závěr Luisina příběhu, který mi přišel až příliš samoúčelný. Tak či onak, režisérčin počin nabízí kvalitní filmařinu, hodně silných momentů a emocionálně hutnou atmosféru (na které má lví podíl krásná hudba), která si i přes výše zmíněné zápory zaslouží solidní 4* (a odkaz na československý snímek Romeo, Julie a tma mě moc potěšil a užitím v dané scéně zas překvapil a okouzlil). ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce ve třech generacích (dospívání, dospělost a stáří), časových rovinách (začátek, konec první poloviny a 70.léta minulého století), prostředí ( rodinná vila daleko od "civilizace", staré venkovské stavení - taky na samotě a město) a o různých způsobech způsobech lásky typickými pro určitý věk. Jednotlivé příběhy se odvíjejí souběžně přerušované jen filmovým střihem. Nedá se říct, který z těch příběhů je silnější - film působí kupodivu jako kompaktní celek. Výkony protagonistů umocňuje skvělá kamera a nádherná hudba. Viděno na LFŠ 2014 ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama