Reklama

Reklama

Tikkeulmoa romaenseu

  • Jižní Korea 티끌모아 로맨스 (více)

Obsahy(1)

Ji-Woong (Song Joong-Ki) je absolventem vysoké školy, nemá však práci a peníze dostává od matky. Žije v levném střešním bytě v levné čtvrti a již pět měsíců dluží nájem. Jeho způsob života ho netrápí, ve skutečnosti žije jako playboy, má rád ženy a nemá problém lhát, aby nějakou oslnil.
Hong-Sil (Han Ye-Seul) je trošku zvláštní. Nemá žádné přátele a žije velmi skromně. Vydělává si prohrabováním věcí v opuštěných domech a následně je dále prodává za účelem zisku. Žije ve stejné čtvrti jako Ji-Woong a její střešní byt je přímo naproti jeho. Hong-Sil přichází na nový způsob výdělku, který zahrnuje i Ji-Woong. (Denila)

(více)

Recenze (17)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Mám svoj skúter strašne rád. Dal som mu aj meno. Audi..."Zaujímavá komediálne ladená love story, v ktorej to hlavnej dvojici k prvej puse trochu trvá. Aj keď film v podstate nemá nejaký silný príbeh, celkom príjemne sa na to pozerá. Humorne ladené scény tomu samozrejme veľmi pomáhajú. Kórejci tento typ filmov vedia robiť a pri tejto voľbe nešľapnete vedľa. K poctivým štyrom hviezdam niečo chýba, ale i tak dám štyri, pretože predsa len ide o viac ako priemer. 70%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantika na ktorej je zaujímavá len netradičný ústredný pár. On - flákač a ona - drobná podvodníčka. Nejaká romantická chémia medzi nimi príliš nefungovala a ani to nie je dvakrát vtipné, ale bolo zaujímavé sledovať ako sa to celé vyvinie. Teda nie, či sa dajú dokopy. Ale všetky tie vedľajšie línie. Raz sa to dá v pohode pozrieť. 6/10. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji boží romantickou komedii dnešní doby! Má to nápad, velice sympatickou dvojici, na kterou se moc hezky dívá, a je to nenuceně vtipné. Od samého začátku to má jasný směr, nenudí příběhy vedlejších postav a zbytečně nic nenatahuje. Nikde žádné extra velké drama, člověk prostě dostane přesně to, co chtěl. Milé překvapení, 5* ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten důvod, proč miluju asijský filmy. Dokážou totiž neuvěřitelně vkusně skloubit komedii s tragédií. Ačkoliv se člověk u filmu dobře baví a dost nasměje (Joong-Kiho ZOO mě rozbourala), tak ho zároveň z životních osudů hrdinů leckdy zamrazí. Takže musím poděkovat za pozitivní závěr. Určitě si to ještě někdy s chutí pustím, protože hlavní dvojka je skutečně rozkošná! Škoda, že si teď na další tvorbu Song Joong-Kiho budeme muset dva roky počkat. Ale to už je holt daň za to, když si oblíbíte nějakýho jihokorejskýho herce. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Ci-ung je povalec, ktery neni schopny si najit praci a penize bere od matky, ktere lze o sve situaci. Hong-sil je extremne sporiva holka, ktera pro vratnou lahev i po strechach skace. Kdyz matka Ci-unga odstrihne od pravidelneho prisunu penez, a Hong-sil pro svuj plan potrebuje zalozit ucet na jmeno nekoho jineho, jejich cesta se spoji. Penny Pinchers je trochu netradicni romanticka komedie, minimalne svym zasazenim do prostredi lidi temer na mizine. Rovnez film pusobi skoro nezavisle a jeho rozpocet asi nebyl nejvyssi. Pribeh, ktery rozhodne neurazi a obcas i prijemne prekvapi, tahne dopredu predevsim sehrane ustredni duo. Hlavne Song Cung-ki ma slusny komedialni talent. Penny Pinchers neni vybrouseny komedialni klenot, ani streleny nezavislak, ale prijemny maly film, ktery umi na nekolika mistech rozesmat a jindy temer dojmout, coz se ceni. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama