Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autolakýrník Fejs (M. Kubovčík) je nepříliš hezký mladík, který pod maskou horkokrevného rváče skrývá citlivou a poetickou duši. Už dlouho dobu je tajně zamilovaný do krásné Roxany (K. Svarinská). Je to však jeho sestřenice, takže Fejs se neodváží dát svoje city najevo. Roxaně se na první pohled zalíbí naivní Kristián (P. Boublík), který se vnucuje do lupičské bandy podnikatele Kiše (A. Jastraban). Při prvním rande však Kristián dívku žalostně zklame, neboť nemá vůbec představu o tom, co se Roxaně líbí. To je příležitost pro Fejse. Mladík začne svému sokovi radit, jak na Roxanu zapůsobit. Daří se mu to s pomocí nápaditě umístěných zpráv, písňových textů a poetických esemesek. Roxana samozřejmě žije v domnění, že jejich autorem je Kristián. Netuší, že se vlastně zamilovala do Fejse... Příběh nenaplněné lásky vznikl na motivy klasické divadelní hry E. Rostanda Cyrano z Bergeracu. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

dita.krizova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mal som ti povedať..." Z obyčejného cyklu povídek, který si večer pustíte k dobrému usínání, se vyklubal naprosto překvapivý smímek, který chytil za srdce. ...Bože! To bylo tak smutné!... Rozhodně skvělý námět, natočit příběhy podle slavných knižních klasik a tohle zpracování příběhu patřilo mezi nejlepší z celého cyklu. Rozhodně doporučuju, je to lepší než obyčejná americká komedie. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri súboji o Kristínu Roxanu Svarinskú aj keď vykreslenú trochu naivne nemôže byť nikto na pochybách, že je to naozaj. Jej výkon v epizóde nemal konkurenciu a k výbornému dojmu prispel aj zaujímavý príbeh zakázanej lásky. Originál nepoznám, tak som nemohol posúdiť, nakoľko ide o sprznenie klasiky a tak iba zatlieskam. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fejs radikálně zasadil Rostandova Cyrana z Bergeracu do prostředí hip hipového klubu a nebýt některých klišé (po letech se Roxanina kamarádka stala vícenásobnou matkou, ačkoli nebyla pěkná, její známý má nový spokojený vzah, kterému neuškodil coming out a samozřejmě cikán, který se potýkal s výpadky neonacistů, nyní vydává jedno úspěšné album za druhým), bylo by to na výbornou. Herecky zcela vyčnívá Kristína Svarinská, která už mnohé dokázala v obou sériích Keby bolo keby (2009). Nemám nejmenší důvod nepočastovat s klasickou adaptací s kralujícím Gérardem Depardieu (1990) a nebýt spokojena s oběma, protože každá dokáže přinést kvalitní zážitek. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Nakrájajme všetky romantické drámy, vložme do nich chlapca ktorý sa dookola len mláti, ťažký osud a máme film. Keby to bolo takto založené tak tento film dostane "-odpad", ale tak to nebolo. Nie som zástancom incestu, ani vo filme, a už vôbec nie v reálnom živote, ale tu sa to podľa mňa hodilo. Herci hrali dobre, soundtrack bol tiež dobrý, až na pár vyslovene trápnych scén to podľa mňa bolo veľmi slušné. Ak by tento film vyprodukovala Amerika tak určite nedostane viac ako 3*, ale kedže je to slovenský film, a pre mňa jeden z mála normálnych slovenských filmov, tak dostal rovno plný počet. Preto to je síce jedno z mojich najmenej objektívnych hodnotení ale čo už. 9/10 ()

macherano 

všechny recenze uživatele

Len si tak prepínam A čo nevidím názov neznámy ešte aj slovenský film našťastie som to rozpozeral A čuduj sa svete Michal nemá chybu nielen ako komik ale celkový herec A Kristína som videl dobré zahrať tu jej to fakt šlo som sa normálne že zamiloval ;-) exteriéry známe námestie hraničiarov, apollo A fakt silný príbeh dievča keď myslela že stratila žila sama A keď zistila že nestratila svoju lásku..aj keď rodinnú lásku tým to ešte viac zaujalo..tak aj keď ju našla vzápätí ju stratila ale už definitívne. Veľmi pôsobivé klobúk dolu..chcelo by to niečo podobné so šťastným koncom A kľudne aj do kín to mohlo ísť ako love škoda že som O tom filme ani nevedel žiadna propagácia škoda toho ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Niektoré scény sa nakrúcali v podzemných garážach nákupného centra Eurovea či v bratislavskom diskotékovom klube Dopler. (ludovit14)

Reklama

Reklama