Reklama

Reklama

WWW: Neurobeat

(video kompilace)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2006

Obsahy(1)

Debutová deska české hudební skupiny WWW vyšla až po patnácti letech existence kapely. Kromě hudebního CD je disk zároveň DVD s pěti videoklipy: 1. Míč, 2. Lexicon, 3. Prahem, 4. Karamel je cukr, co už se neuzdraví, 5. Noční můra. (J.Connor)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Totální úlet. Vím o čem mluví kolega POciSEM i když musím lehce redefinovat jeho komentář. Nějaký ty lehký drogy jsme si přeci jenom dali, ale Trafačka akce byl zážitek na celej život. Jinak WWW a především jejich první deska Neurobeat ze které pochází většina těch klipů jsou svým způsobem totální unikát. Samozřejmě, že Lexicon vládne, ale i ty ostatní klípky jsou celkem povedený. neopakovatelná atmosféra, smršť nápadů, rytmická hudbička a neskutečný texty. Takže jestli máte náladu na fakt pořádnej nářez, tak přijměte pozvání do jaderné země bez rychlosti kde je hlavně a především základem všeho pod dekou dech nenechat.100% ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Album Neurobeat bylo jako blesk z čistého nebe. Malá revoluce nejen pro český hip-hop (kterým je už ale tahle hudba jen velmi vzdáleně), ale pro celou českou hudební scénu. Nekompromisní koncept a unikát hudebně, textově i výtvarnou stránkou. Dnes už jsou WWW zaslouženou stálicí klubů, akcí a přehrávačů a přes svoje pokračující samoroství a nespornou kvalitu už jsou přeci jen trochu obroušeni, před oněmi 5-6 lety však něco nebývalého. Videoklipy, o něž jde v tomto případě, jsou očividně nízkorozpočtové, ale je znát, že výtvarné cítění tvůrců je na vysoké úrovni, protože s pár maskami či plechovými kýbly vytvořili působivou podívanou. Klip Prahem využívá záběry z filmu AUTO*MAT a pro každého, kdo se setkal s WWW až po roce 2000 je povinností zřejmě prvních český hip-hopový klip Noční můra (1993). ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Lexikon s Typltem a Sifonem sem zažil v galerii trafačka naživo.Ani sem nepotřeboval drogy.Takovou nálož chaosu už nic nepřekoná.Ryba zatavená v letu,tou dobou v plechu :D ()

Reklama

Reklama