Reklama

Reklama

Projížďka po Středozemním moři vždy nemusí být právě procházka růžovým sadem – napadne čtyři hlavní hrdinky nové komedie, jakmile se nalodí na palubu lodě Fantazie a vydají se díky ní na plavbu snů. Výbuchy vzteku, výbuchy smíchu, deliria, pátrání po smyslu života, kurzy tanga, tajemná setkání i zcela nové horizonty – to vše odhalí tato velkolepá plavba na vlnách překvapení, lásky a především - přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

xaver 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která neurazí a nenudí. Chvílema sice trochu ztřeštěná, ale celkem slušný průměr. Na plavbě luxusní lodí se setkají naprosto rozdílné povahy, které se ale nakonec dokáží shodnout a navázat i přátelství. A o tom ten život je. Zaujaly i herecké výkony pro nás celkem neznámých francouzských herců. Slušná trojka. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Možná jsem dnes měla jen nějaký dobrý den, ale tenhle film mě velmi mile překvapil, protože běžně nemám v oblibě praštěné komedie, jež většinou bývají neskutečně trapné. Ale tady jsem se bavila od začátku do konce a nelituju, že jsem se dívala. Bylo to super! Nechápu to, ale jakoby v tom bylo něco navíc, co v jiných ztřeštěných komediích chybí. A ano, smála jsem se (i byla místy dojatá), vtípky nebyly vůbec trapné (jeden z nejlepších je v určité chvíli červená kabelka), má to spád a švih, zkrátka si nemůžu pomoct, ale hodnotím podle toho, jak milý dojem ve mě film nechal. Dokonce bych na stará kolena chtěla někdy zažít podobnou plavbu na lodi! ()

Reklama

Huguette 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím, že mi tento film prostě padl do nálady, ale náramně jsem si ho užila a po dokoukání mi bylo fakt hezky, klidně a příjemně. Je to typicky zbrklá francouzská komedie, kde se občas až moc mluví. Uznávám, že některé scény by tam snad ani být nemusely, ale nevadí. Film je jenom pozitivní, nikde není nějaká hlubší dramatická situace a na konci je vše zalité sluncem, ale ruku na srdce - kdo takový milý, ne nijak hluboký film občas nepotřebuje. Až si budu chtít vylepšit náladu, vím, po čem sáhnu. A vůbec mi nevadí, že to není film hodný Oscara. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustila s nedůvěrou - jakože zase něco na způsob pilcherovky.Byla jsem mile překvapená.Bylo tam dost situací které mě rozesmály.Byl tam i prvek z filmu Někdo to rád horké.Někomu se tam některé situace budou zdát bizarní ale celé to je podle mě parodie kterou nelze v ani v jedné vteřině brát vážně,Tak film tak berte a bavte se. Francouzi se s tím zkrátka nepářou a jedou naplno :-))) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Při závěrečných titulcích můžeme vidět vtipné scénky z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama