Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

mcb 

všechny recenze uživatele

Život jako póza. Hlavní hrdinové Bling Ring jako nesympatičtí fracci, s nimiž se na rozdíl od ostatních filmů Sofie Copolly nemůžeme ztotožnit. A celý film jako vyprázdněný pohled do zhýralé duše dnešního teenagera generace 2.0. Autorský záměr je jasný, ale udivuje mě to, že nejde moc do hloubky, spíše klouže po povrchu a nenačrtává žádná hlubší otázky. Pokud by se jednalo o režijní debut, tak by bezpochyby šlo o chvályhodný výsledek, od zkušené režisérky formátu Copolly bych ale čekal mnohem víc než takhle čitelnou podívanou. Z toho hlediska mi přijdou více sympatické tématicky spřízněné Spring Breakers, jež s diváckými očekáváními a vyobrazením MTV generace zašli přeci jen o kousek dál. P.S. Pro fanoušky Emmy Watson však povinnost. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval spíš teen komedii pod vedením vynikající režie, jenže Sofia Cappola se vydala jinudy. Ústřední pětice dětí je zatraceně kůl'n'seksy a klubová hudba jim hraje do noty, ale stylem Bling Ring připomíná spíš skoro dokumentárně laděný festivalový film pro úzké publikum, kterým není ta cílená povrchní Californská mládež, jako spíš my nerdi, kteří se takovému životnímu stylu smějeme a zároveň jim ho tak trochu závidíme. Výsledek pak není ani ryba ani rak protože mu chybí náboj svižného teen filmu, který by pomohl se přenést přes ty účelově plytké postavy (kromě překvapivě uvědomělého Marca), přesto je tak nějak sympatickej a já si svoje skřípání zuby vlastně užíval. P.S. Výbornému soundtracku chybí snad jen toto. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět nafintěných celebrit, které se obklopují drahými zbytečnostmi, je mi naprosto lhostejný a patrně proto nebudu plakat kvůli tomu, když jim někdo ukradne nějakou tu kabelku, koks nebo čivavu. Zejména, když si hvězdy majetek nechrání vyšším plotem, alarmem, kamerovým systémem ani zámkem na dveřích. Na druhé straně však, bohužel, nejsou žádné Jánošice, které by bohatým braly a s chudými se alespoň rozdělily. Jsou to jen rozmazlené blbky, kterým dosud všechno prošlo. Takže, komu mám fandit, když ani jednu stranu nemám rád? Nezbývá mi, než se nezaujatě postavit na stranu zákona a čekat na zjištění, zda budou pouta na dívčích rukou dostatečně sexy. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Země se sice otáčí dokola, ale svět jde do prdele tou nejpřímější cestou. Celkem souhlasím s tématem snímku, dnešní mládež povětšinou JE povrchní, nezodpovědná, bez smysluplných cílů a těžko v budoucnu využitelná, nicméně forma, kterou o této chorobě společnosti Sophia Coppola vypráví, se sama dá shrnout slůvkem povrchní. Postavy jsou ploché a bez vývoje (že by záměrně?), dynamika nulová, stereotypičnost v podobě opakování téhož dokola a dokola ke konci nudí. Děcka v jejím podání jsou fascinovaná světem laciných celebrit, facebooků a různých omamných látek - o to víc je fascinující, že prakticky nesouloží. P.S. Film de facto stojí na sex-appealu Emmy Watson, o němž si je Coppola moc dobře vědoma, a tak nám Hermionu nakrucuje do různých, oku-libých a představivost-týrajících pozic. Ron by čuměl. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Herci měli před začátkem natáčení týden na seznámení, ve kterém je Sofia Coppola nechala na zkoušku vykrást cizí dům. Nakonec jim prozradila, že se jednalo o dům jejich známých. (Michi88)
  • Emma Watson musela ve filmu mluvit americkým přízvukem. (Weasley)
  • Pro Sofii Coppolu jsou typické krátké scénáře. Scénář k tomu filmu měl pouze 80 stránek. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama