Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

Vančura 

všechny recenze uživatele

UPDATE 24.11. 2018 - I na druhé zhlédnutí po 5 letech mě to bavilo, byť je na tom filmu znát, že za tu dobu hodně zastaral (starý vzhled Facebooku, staré mobily, žádný Instagram...). Přesto ho ale stále považuji za výbornou kritiku naší současnosti, a to ze dvou stran - jak celebrit, kteří ve svých přepychových rezidencích hromadí absurdní množství věcí (sbírka bot Paris Hilton mluví za vše), tak těch dole, kteří k tomuto životnímu stylu vhlíží a jsou doslova posedlí značkami (v tomto ohledu si myslím, že je to dnes ještě horší než před těmi 5 lety, mj. kvůli zmíněnému Instagramu). Myslím, že Sofia Coppola coby dcera prominentního režiséra a slavná herečka a režisérka tento svět dobře zná, s okradenými celebritami z filmu je nejspíš stará známá (i proto ji asi nechali natáčet v jejich skutečných domech), a proto je ta nejvíc povolaná, komu věřím, když přijde s takovou kritikou. Film je podle mě navíc docela zajímavě natočený, střídá se tam hraný a částečně paradokumentární přístup, obsazení je výborné (Emma Watson nemá chybu), stejně tak soundtrack, a celkově to dost svižně odsýpá a skončí přesně tak, jak si člověk přeje, aby to skončilo. Zdejší nízké hodnocení si mimochodem vysvětluji právě tím, že většině lidem byly hlavní postavy extrémně nesympatické, a při svém hodnocení nedokázali rozlišit mezi svou averzí k postavám a mezi filmem jako takovým. Což je podle mě škoda. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ploché, prázdne a málo sexi. Coppola sa tak bráni čo i len naznačiť nejakú myšlienku, že popri všetkom tom skúšaní handier a tisícdolárových kabeliek, niekde stratila príbeh. Nakoniec to muselo prísť; kritika aj zdvihnutý prst, ale dopracuje sa k nim hodinovým (takpovediac) behaním po obchodoch, a vyprchá skôr, než by ste stihli povedať Gucci ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bling Ring je nádhernou ukázkou extrémně povrchního světa. Zasazený do LA a ukazující líbivé prvky i tu odvrácenou ošklivou stránku tohoto životního stylu, má tento film určitě lecco nabídnout. Táhne to samozřejmě Emma Watson (sama se přiznám, že nebýt ní, tak bych na tenhle film do kina snad ani nešla). Je fajn, že od dob Harryho Pottera se stále víc jako herečka vyvíjí a dokáže zvládnout i podobné negativnější role. Zaujal mě ale i Israel Broussard, jehož postava se jako jediná ukázala na konci být vnitřně čistá a osobnostně méně překroucená než ty ostatní. Film jako celek nutí k zamyšlení hlavně proto, že je natočený podle skutečných událostí. Z toho důvodu mě napadlo i to, jestli je vážně pravda, že si bohatší lidé v Kalifornii tak málo zabezpečují své domy, když je tak jednoduché se do nich vloupat... LA musí být vážně úplně jiný svět. ~(3,3)~ ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Z Bling Ringu cítiť prázdnotu a bol som zvláštne znepokojený z filmu. Coppolovej sa vyčíta nedostatok hĺbky a vývoj postáv a povrchnosť, ale podľa mňa len takto, bez moralizovania, dáva možnosť divákovi, vybrať si vlastný názor na celý ten desivý cirkus. Dve veci som si uvedomil po zhliadnutí Bling Ring - na svete pobehujú ľudia, ktorí nevidia rozdiel medzi slávou a hanbou a vôbec ich to netankuje a Paris Hilton je ešte hlúpejšia ako som si myslel. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola natočila řemeslně zdařilý snímek, který ovšem překvapí publikum svou nediváckostí. Hlavním důvodem je výrazná odcizenost, se kterou je podáván, a která je značně kontrastní k dění na plátně. Již od začátku je jasná bezvýchodnost situace, do které se postavy dostanou, a po celou dobu je značně dávkováno cosi, co by se mohlo nazvat ‚neuspokojení‘. Zatímco v příběhové rovině sledujeme partu mladistvých, kteří žijí – alespoň v dané momenty – své vysněné životy, rovina řemeslná nám podává neustále se opakující smyčku téhož děje v jiném balení a výrazně bezeemotizovanou podívanou, o které víme, že může skončit jen jediným způsobem. Problematickým však shledávám scénář, který se nesnaží proniknout do hloubky tématu a svým způsobem vlastně nenabízí vůbec nic navíc než novinový článek, ze kterého vychází. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Hlavní důvod, proč Emma Watson roli Nicki přijala, byl pracovat se Sofií Coppolou, jejíž je velkou fanynkou. Spoluprací s režisérkou si herečka splnila svůj sen. (Michi88)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama