Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentárny film umožňuje nahliadnuť do mysle muža, ktorý si svoje súkromie prísne stráži. Je ním Anderson Silva, ktorý je považovaný za svetovú jednotku v zápasoch MMA (Mixed Martial Arts - zmiešané bojové umenia), a to nielen vo svojej kategórii, ale i pomyselnom Pound-for-Pound rebríčku. Znamená to, že je najlepší zo všetkých váhových kategórií. Snímka sa sústredí na obdobie v Silvovom živote, ktoré nasledovalo po sérii fenomenálnych víťazstiev v posledných rokoch. (Mr.Roman)

(více)

Recenze (4)

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem spíše fanda Chaela Sonnena, ale i jeho fanda prostě musí uznat, že je Spider jeden z nejlepších bojovníků na světě! Silva je geniální bojovník! Dokument sám o sobě zas tak dobrý není, ale za Silvu dám 5* ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

Kdo chápe, o co v dokumentu jde, tak si ho užije. Andersona vyloženě nesnáším, třeba i proto, že jsem fanda Chaela Sonnena, ale film je to moc hezkej - 83% na něj určitě sedí. Hlavně je to ale opravdu dost upřímnej film (víc ani nejde a nikdo to nepožaduje) a to mu dodává na zajímavosti. Určitě doporučuju. btw: Chael Sonnen zničí v odvětě Spidera! ;) ()

canni 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s GURUHONZOU vtom, že jsem taky fanoušek Sonnena, ale na Silvu teď nikdo nemá. Je to zřejmě nejkomplexnější bojovník v MMA a právem porazil Sonnena i podruhé v odvetě. Gratz, fanouškům MMA, určitě doporučuji shlédnout. Je to obrovská ikona. 100% ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Od premiéry tohto filmu prakticky aspoň raz za mesiac zisťujem kde a ako ho pozrieť. Konečne som sa dočkal a takmer bezchybný dojem kazí len samotný záver. Presnejšie otrepaná (hoci vhodná) citácia, ktorá v ňom zaznela. Inak dokument splnil čo som od neho očakával a ako veľkému fanúšikovi daného športu, a Andersona Silvu samotného, mi spravil veľkú radosť. Kto však dianie v UFC nesleduje a nejaké MMA a jeho pravidlá sú mu cudzie, sa bude len ťažko orientovať. P.S. Pre záujemcov: tento rok je chystaný odvetný zápas medzi Silvou a Sonnenom. ()

Reklama

Reklama