Reklama

Reklama

Starship

Obsahy(1)

Na důlní planetě Ordessa panují nelidské pracovní podmínky. Zaměstnanci se bouří proti vedení robotů. Vzniká podzemní hnutí vedené Lorcou, které by mohlo napomoci ke svržení brutálního režimu. Vedení ale najme lovce Dannyho a pošle ho na průzkum do dolů. (Hans.)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia do toho chceli hodiť všetko módne. Teda v rámci fantastického žánru. Či tu už rozpoznáte MAD MAXa alebo STAR WARS, nebude vám to nič platné, pretože táto nudná symbióza vám nesprostredkuje žiadnu zábavu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi připomínal děckou spatlaninu na výtvarce v první třídě zvláštní školy. Dá to zabrat něco vtom bordelu najít. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem asi nejak nepobral. Film me prestal zajimat asi tak po 15 minutach...a az do konce jsem ho protrpel pouze v ocekavani, zda se nestane nejaky zlom. Nestal. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Ve sci-fi se vždycky těším na zajímavé kulisy, ale ty mi tady právě chyběly. Jak je napsáno v obsahu, příběh se odehrává na důlní planetě a to prostředí celkově je spíš postapokalyptické - lomy, poušť a továrny. Zápletka je dost ohraná, tempo příběhu pomalé, rozvláčné, akci tam sice nějakou najdete, jenže je to celé natočené tak mizerně a nezajímavě až to uspává. Navíc film ani nemá hlavní postavu, blonďák je na pěst a roboti akorát k smíchu. Prostě ztráta času. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama