Reklama

Reklama

Recenze (5)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Jde vidět, že je to jen web seriál. Hlavní mínus takových seriálů je malý rozpočet a mizerné herecké obsazení. Jediné chvíle, kdy to fungovalo byl, když se herci nesnažili o žádné emoce. Naprostou chybou pak byla bojové části. To se snažili o co? Šlo vidět, že neměli žádného choreografa a tak hopsali jak blbečci. Jediný důvod proč tomu dávám celkem průměrné hodnocení (4/10) je, že se mi líbil příběh, který jsem si ale taky klidně mohl někde přečíst a nic by se nestalo. Takovéhle témata prostě potřebují velký rozpočet nebo velký talent, jinak z toho nikdy nic pořádného nevznikne. Proto raději zůstavá u Supernatural. I když pokud bude někdy druhá řada, tak se podívám. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Hrozne kratke na to aby som si k tomu vypracoval nejaky vztah. Asi dvakrat to ma nejake strasidelnejsie ovzdusie, ale zvysok su to len smiesne blaboly o nicom. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

První mini seriál který jsem viděl, atmosféra strašidelná a efekty pěkné přesto to tomu chybí hlava a pata, spousta chyb které tomu ubírají na síle jen temná stránka a pokus vyděsit diváka nestačí. Trio opravdu nejzvláštnější věc co jsem zatím viděl, jedině ta mě zaskočila jinak je to slabší průměr. ()

Reklama

Reklama