Reklama

Reklama

Invaze slimáků

(neoficiální název)
  • Dánsko Slug Invasion
Krátkometrážní / Animovaný
Dánsko, 2012, 6 min

Obsahy(1)

Každý den kolem nás probíhá nekončící boj o cenné hodnoty. Ani týmový duch a odhodlání, ani nejmodernější výzbroj a sebelepší velení však nemusí být zárukou vítězství v zahradní bitvě proti odhodlanému nepříteli. (Mylouch)

Recenze (34)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

A tehdy, toho jarního dne padlo mnoho hrdinů, hrdinů slizkých a odhodlaných, jejich památku budeme držeti minutou ticha a pak pojďme zavraždit nejbližší babici! Teď vážně, je to dosti zábavné, jen mne, nevím proč, vadily klidné záběry z babčina pohledu. !_Pseudospoiler_! Docela by mne zajímalo, jak to schytal Newbie, když má na konci titulků kříž ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Jediný originální nápad, válka slimáků proti lidem, nemůže zachránit celý film, ani ten, co trvá šest minut. Kreativitou tvůrci neoplývají a jestli to znamená, že u všech jejich filmů se budu takhle nudit, tak to můžou rovnou zabalit a jít si na pracák pro dávky. Chtěl jsem k tomuhle komentáři přidat ještě nějakou hezkou pointu. Když jí ale nemá Slug Invasion, tak se snažit nebudu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To právě někdo umřel bez mého svolení?" Nesnáším slimáky. Sbírám je, krájím je, napichuju je, solím je, trávím je a ty potvory mi pořád likvidují zahradu. A to jsem do dneška netušil, že po mně i střílí. To jim nezapomenu. Zejména na seržanty s červenými barety si dám pozor , ale schytají to všichni, protože tohle je válka a ta zahrada je moje. A jen tak mimochodem, když se zrovna chvilku neválčí, tohle mě fakt bavilo. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak aj vám vadia slimáky v záhrade, vžijete do babky, ak si občas pripadáte ak malý vojak bojujúci proti silnému a veľkému ťažko poraziteľnému protivníkovi, tak sa vžijete do slimákov, no ja osobne nemám rád vojenské filmy, ak nemajú protivojnové posolstvo alebo posolstvo nevyhnutnej obrany slobody a iných hodnôt. Ako animovaný to malo príležitosť urobiť nejakú ráznu metaforu, ale nestalo sa. Vtipné, či milé to nebolo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama