Reklama

Reklama

Arktida 3D

  • USA To the Arctic 3D
všechny plakáty
Trailer

Na jedno z nejodlehlejších míst světa na nekonečné arktické pláně zamíří další z řady velkoformátových dokumentů kina IMAX s názvem Arktida 3D. V hlavních rolích dokumentárního dobrodružství se představí lední medvědice a její dvě sedmiměsíční medvíďata, kteří každý den bojují o přežití v zemi věčného sněhu a ledu, jenž se stále více zmenšuje a mění působením civilizace a změn klimatu. Polární výprava v kině IMAX Arktida 3D nabízí vedle pohledu na jedinečné místo na Zemi i příběh lásky, rodiny a naděje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný úvod, nad kterým jsem se musel pousmát. Nedalo se nic dělat. Následují nádherné záběry s nepříliš intenzivním 3D prožitkem. S 3D si autoři spíše pohráli v úvodních titulkách, které nemají chybu. Medvídci jsou hrozně roztomilí a fajn se na ně kouká. Bohužel nejsou příliš trojrozměrní, což zamrzí. Takové pěkné 3* tu však z mého profilu přistanou. Co je IMAX, to je prostě cool. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by s dal asi nejlépe popsat jako spousta pěkných obrázků v jedné ekologické agitce o severním pólu. Není to nic proti ničemu, je zde hodně dlouhých záběrů, snaha vyprávět nějaký základní příběh, ale důvod, proč zrovna tohle šlo do IMAXu je mi celkem záhadou. Na tomhle nic světoborného není. Lepší dokumenty jsou normálně v TV. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem z toho nadšená. Nejkrásnější jsou scény pod vodou nebo na lodi, máte pocit, jako by jste tam opravdu byli. Je to prostě báječné. I když jsem toužila po originálu, tak Zlata a ostatní, co tam mluví nejsou špatní ale originál je prostě originál. Hudba je prostě fantastická. K filmu se hodí. Také se mi líbily jak udělaly titulky. =) Zážitek =) ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

grínpísácká agitka - medvídci umřou, když si budeme dál vesele prdět ve vaně... navíc mi přijde značně sestříhaná, aby nevyšlo najevo, že příběhy s hladovým samcem nemusely dopadnout až tak sluníčkově... no nic, medvědi jsou roztomilí, 3D funguje skvěle (hlavně když se člověk předtím trochu nalízne silným svrchně kvašeným belgickým pivem), takže pro cílovou skupinu - proč ne. ale ty hippie-jipí písnišky Paula McCartneyho byly pěkný opruz. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama