Reklama

Reklama

Imodium 9 a půl

všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Česko, 2011

Režie:

Jan Chramosta

Kamera:

David Borozidis

Hrají:

Pavel Fröde

Obsahy(1)

Filmový dokument mapuje deset let existence kapely Imodium. Nabízí záznam všech devíti singlů odehraných v podobě studiové live session, zajímavosti z archivu, záběry dosud nepublikované, několik klipů a rozhovory jak se členy kapely, tak s lidmi, kteří byli u toho, když formace po své hudební cestě kráčela. (ČSFD)

Recenze (3)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Byl jsem okolnostmi donucen zhlédnout tento dokument, když ho kapela poprvé představila ve svém rodném Broumově...nejsa příznivec této hudby, dost jsem se nudil a troufám si tvrdit, že ani z jakéhosi objektivního řemeslně/atraktivního hlediska to nebyl žádný zázrak. Chápu ale taky, že veškerá objektivita jde stranou, když člověk danou skupina miluje a fanoušci IMODIA z toho budou určitě zesraní až za nehtama, a to navzdory názvu kapely (IMODIUM = přípravek proti průjmům). Proto tři hvězdy. 50% ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný dokument (zajímavě pojatý, ukazuje zákulisí kapely), který ne náhodou vyhrál 1. místo ve filmech na hudebních cenách Žebřík 2012. ()

daremes odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ma byt hudebni dokument? O cem to proboha vubec je? Nejdriv by to chtelo vymyslet stezejni tema, o kterem se da tocit...Ale ne tohle. Na youtube jsem to musel nejak zbesile proklikat, pac ty pisnicky se bez nadsazky nedaji poslouchat. Celou dobu jen nudne halekani v havu kulturne a umelecky nerelevantniho ceskeho pekla. Hudba zni jako tuzemsky popovy ocistec na ceste do kotle k Lucii Vondrackovy, jejiz brilantnosti se kluci priblizuji i po textove strance. Zvuk - fujky. V porovnani s tim mi prijde i Krystof jako dobra kapela, coz je skoro rouhani. Mozna by radsi meli delat ten revajvl. Srandovni je, ze jsem ani nevedel, ze ta kapela jeste existuje, dokud to nekdo nenacpal na novinky.cz s tim, ze ma kapela Imodium fajn dokument s dobrym hodnocenim. Ejhle, ono je sice dobre, ale naklikalo to sem 15 frajeru. :) Moc nechapu, proc takovy "dokument" vubec vzniknul a co tim tvurce chtel rict. Dozvedel jsem se, ze delali predskokany Avril Lavigne (zuzo) a ze prisli s genialnim konceptem alba, kdy je druha cast hrana akusticky (jej!). Kecy vsech zucastnenych jsou docela sranda, ale to asi nebyl zamer. :) ()

Reklama

Reklama