Reklama

Reklama

Lady Gaga: Na ostro!

  • USA Lady Gaga: On the Edge
všechny plakáty

Obsahy(1)

28. 3. 1986 se narodila dívka, která dnes vládne světové popové scéně. Má svůj styl a názory, občas je více než extravagantní, její písničky slyšíte všude a milují ji milióny fanoušků po celé zeměkouli. Na nejnovějším DVD, natočeném roku 2011, s názvem LADY GAGA: NA OSTRO! se vám pootevřou dvířka do jejího života a uměleckých začátků. Její přátelé Paris Hilton, Rihanna, Beyoncé, Madonna či Justin Timberlake vám prozradí jaká skutečně je a čím si získává srdce svých posluchačů. Ve svých 26 letech je i módní ikonou zásluhou nápaditých kostýmů a provokatérkou díky dokonalým tanečním vystoupením. Zaposlouchejte se do úryvků z jejích koncertů, kde uslyšíte hity jako jsou Born This Way a Bad Romance. Během sledování 68 minut DVD LADY GAGA: NA OSTRO! poznáte skutečnou Lady Gaga očima těch, kteří ji znají nejvíce a kteří jí všude sledovali. Lady Gaga je dnes světovou kulturní ikonou a vy uvidíte proč. Na DVD uslyšíte i tyto skvělé hity: Judas, Lovegame, Edge of Glory, Poker Face, Bad Romance, Born This Way, Papparazi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

applause 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, jak málo procent tento video film má. Mně se ze začátku moc nelíbil dabing, na který jsem si časem zvykla a myslím, že k Lady se hodil. Také mi ve filmu vadily hudební klipy, což se mi pak líbilo. Mně osobně se tento video film líbil a myslím si, že skvěle ukázal, jaká Lady doopravdy je. Našla jsem se v něm a Lady Gaga si vážím, nejen jako zpěvačky, ale i osobnosti. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Má svůj styl a názory." Fakt ?? A kdy ? Ta její image je umělá jak její make-up. Jen komerční tah a pozerská kráva uprostřed. "občas je více než extravagantní." Ano. I tak se dá slušným způsobem napsat: "Na zeblití..." gagagagaga ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Nechci zavrhovat dnes již celosvětovou hudební ikonu, která na popové scéně po Madonně, dělá jeden poprask za druhým.. To že je zpěvačka extravagantní , jej již viditelné v jejich videoklipech. To že za ní udělala vatikánská církev tlustou čáru je věc druhá. Osobně mi nevadí, ale méně je někdy více, to platí i u zmíněného dokumentu ()

Reklama

Reklama