Reklama

Reklama

All In: The Poker Movie

Trailer

Obsahy(1)

All In: The Poker Movie je dokumentem zaměřujícím se na důvod, proč jedna z nejstarších amerických her zažívá v několika posledních letech takový boom a znovuzrození. Dozvíte se také, proč je poker jedním ze způsobů jak dosáhnout tzv. "Amerického snu".
Dokument vypráví vzrušující příběh o znovuzrození pokeru v prvním desetiletí nového tisíciletí. Od hry, kterou hráli pouze naši prarodiče nebo teenageři, kteří si nebyli schopní na pátek domluvit rande, po celonárodně vysílaný poker, jako sport, hraný o miliony dolarů, sledovaný miliony diváků. Poker se stal tak oblíbený, že i Matt Damon, George Clooney nebo Leonardo DiCaprio hrají pravidelně. Hry v kasinech, sklepech, on-line, na univerzitních kolejích, nebo na charitativních akcích, poker se hraje všude. Dokument popisuje "zlomový příběh" kdy se pokerové události a lidé dali dohromady, aby se poker stal tak populárním, že jeho hru můžete sledovat na dvanácti televizních sítích týdně. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

markyzgero 

všechny recenze uživatele

all in se v pokeru většinou dává, když jste na short stacku, nebo když chcete bluffem sebrat sázky. us government se 15.4. 2011 pokusil o bluff, kterej mu vyšel, ale svojim přístupem se v konečnym důsledku ocitl mimo "peníze". All In: The Poker Movie ukazuje, že tahle hra neni hazard, ale dovednostní soutěž, a že americký sen už nefunguje. 300 milionů je toho důkazem. zkrátka- don´t mess with texas (hold´em). ()

tahir 

všechny recenze uživatele

Najnovsi dokument o tejto hre sa venuje najma rozmachu pokru v USA, Black Friday a Moneymaker efektu. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o nejstarší z amerických her, ale čekal jsem že tam bude více záběrů ze hry, více akce. Ale je to opravdu spíše povídací rozhovorový dokument, který nám má vysvětlit vše o vzniku, vývoji a boomu této nejznámější karetní hry. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument o pokri ktorý vo mne znovu zapálil tú stratenú hráčsku iskru. Venuje sa tu pozornosť viacerým témám z prostredia pokru - či už to sú to začiatky, ten počiatočný TV boom, Chris Moneymaker, a aj najčernejšia kapitola online hrania. Neuveriteľne som si to užil sledovanie, a teraz sa ide hrať ... ()

Reklama

Reklama