Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrobník trpící pyrofobií zdědil rodinnou márnici. Omylem vyveze nespálená těla na skladiště toxických odpadů. Když jeho bratr přijede zkontrolovat rodinné dědictví, narazí na hordu oživlých mrtvol. Začíná boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

Mexican82 odpad!

všechny recenze uživatele

Preco niekto toci nieco taketo je mi zahadou. Uzasne spomalene, ono by sa to dalo celkom rozumne stiahnut do tridsat minutovky - atmosfera ziadna, gore sa nekonal. Bez napadu, nadsazky a bez vtipu ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítal obsah, že sa dej filmu odohráva v pohrebnom ústave, v ktorom ožívajú mŕtvoly, tak som čakal buď atmosferickú bombu, alebo poriadny akčný masakrálny nárez. Bol som vedľa ako jedľa. Masky boli ešte ako tak zvládnuté, ale akcia takmer žiadna a gore scénky by sa dali napočítať na prstoch jednej ruky. Myslím, že by som tento výtvor mohol s čistým svedomím nazvať jedným z najnudnejších zombie hororov všetkých čias. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka názvu "Night of the dead" !!! Katastrofické herecké výkony, otřesné efekty (dělané nejspíše Adobe After Efekt) a neskutečně nudný příběh,který nedával ani hlavu ani patu. Zlákal mě poměrně povedený plakát k tomuto filmu,ale jinak... jedním slovem hnůj. Nejvíce mě sere,jak se ten film jmenuje! Žumpa za 0% ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Night of the Living Dead 3D: Re-Animation“ je krásnou ukázkou zbytečných pokračování a prequelů a hlavně nádherným příkladem toho, že si každý o sobě myslí, že navázat na „Noc oživlých mrtvol“ je strašně jednoduché. Prostě není a Romero dál ukazuje svou genialitu v tomto žánru, protože většina autorů prostě nedokáže přinést naprosto nic nového. Tady ani nemělo smysl něco navíc čekat. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako inač mohol ten film dopadnúť, keď sa na jeho tvorbe podieľali ľudia s tak príznačnými menami ako napr Andra K...(pozri sa pozorne do zoznamu hercov.) To bola asi tak jediná vec, čo ma tu trošku prekvapila... :D Nepomohli tu ani obrazy V.I. Lenina v pracovní psychopatického hrobára, ani to, že sa jeho predstaviteľ (Andrew Divoff) až zúfalo snažil napodobiť gestá a visáž hororovej legendy Vincenta Prica, a už vôbec nie nekonečné dialógy o ničom. Výsledný dojem? Jeff Broadstreet sa stáva v točení sračiek neprekonateľným esom, toto tu je jednoznačne najhorší film nesúci v názve Living Dead, aký som kedy videl ( a to som už jeden s podobným názvom od pána Broadstreeta videl). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama